Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, maminka si často stěžuje na svoje nádobí (především hrnce). Ne zas tak dlouho používá nerez hrnce se skleněnými pokličkami, ale problém je, že ty "úchytky" na pokličkách jsou celé povolené a některé už upadly úplně. Je to velký problém a nedá se s takovým nádobím pořádně vařit. Rozhodla jsem se, že tedy maminku překvapím a koupím jí hrnce nové (sama by si je nekoupila, je šetřílek). Problém je, že vůbec nevím, jaké vybrat. Máme sklokeramiku, takže snad můžou být ty hrnce z jakéhokoliv materiálu, ale jde mi hlavně o pokličky - jsou lepší skleněné nebo raději ze stejného materiálu jako hrnce? Nechci jí koupit nádobí, které se opět po nějaké době (krátké) takto rozbije.
Dobrý den, máme už hodně roků sadu nerezových hrnců Tescoma Tulip (včetně celonerezových pokliček) a jsem s nimi velice spokojená, rozhodně bych si je event. pořídila znovu. Možná jediná maličkost: ten, kdo má myčku, si může event. stěžovat, že z úchytek někdy vyteče malý zbytek vody po mytí, ale mně se nic takového při obyčejném mytí nestává.
Pokial sme varili na plyne, pouzivali sme Tulip od Tescomy a spominane Toro. Po kupe indukcie sme ich museli vymenit.Kupil som hrnce od Tefalu, tieto maju sklenene poklicky. Po dvoch rokoch mozem povedat - spokojnost. Ak by som mal moznost vyberu, beriem opat hrnce so sklenenymi poklickami. Vidis co sa v hrnci deje, ak nieco zovrie mozes skor zareagovat.
Ak su povodne hrnce dobre, staci dokupit len poklicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.