Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malba obyváku vs černobílo

Od: petr07* odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych poradit, koupil jsem černobílou stěnu vč komody, gauč černá kůže a koberec bude šedý...chtěl bych jednu zeď - za obývací stěnou vymalovat nějakou dominantní (vhodnou barvou) jenže nemám představivost jakou barvu použít? Nemáte nějaké návrhy?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na tohle mám jasnou odpověď - tmavo fialová. Je to opravdu krásná a silná barva, která v kombinaci s černou a šedou úžasně funguje!

lidus*
hodnocení

1x

Já bych nechala stěnu bílou a na ni dala pruh tapety-pouze černý ornament, nějaký čínský vzor-snad víte co mám na mysli.

lidus*
hodnocení

1x

píší fialová, pokusím se poslat obrázek

doplněno 30.01.11 15:26:

Jiný nemám, je to byt dcery.

Malba obyváku vs černobílo

jabraka*
hodnocení

0x

Použitím šedé s odstínem do jiné barvy,která dominuje v doplňcích,nic nezkazíš.Šedá se dá bez problémů kombinovat s jakoukoliv barvou.

JABRAKA

hanis
hodnocení

0x

cihlova červena

by nebyla spatna

polinek*
hodnocení

0x

,,hodila by se i bordo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

polinek*
hodnocení

0x

,ne já jsem se pořádně nepřečetla ,že to chcete za stěnou,,tak tu šedou ,bych volila ,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]