Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidělat háček na dlaždice

Od: mougu* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

prosím poraďte, jak přidělat háčky (nerezové i plastové) na keramické obklady, aby udržely ručník, a aby šly v budoucnu sundat, aniž by se poškodily dlaždice.

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já používám plastové z Domácích potřeb se samolepící vrstvou,za 8 let se stalo jen jednou,že se odlepil 1 ks.

Sundávat jsem je ještě nezkoušel.

ar*
hodnocení

0x

Pokud použijete kvalitní oboustranou lepící pásku (černou autařskou) tak to udrží v pohodě. Ty bílé co se prodávají za pár korun jsou na nic.

doplněno 27.01.11 22:49:

internetovy-obchod.msbox./...

promodels.shop5.cz/...

automaxhk.cz/...

hodnocení

0x

Oboustrannou lepící páskou, používá se i v koupelnách na přilepení zrcadla. Drží perfektně.

jabraka*
hodnocení

0x

Já dávám přednost vrtáku a hmoždince.Šroubek jde umístit do mezery mezi kachlíkama.

JABRAKA

hodnocení

0x

Asi nejjednodušší je použití věšáků s přísavkou. Ty kvalitnější se dělají s přisáním pomocí pákového mechanizmu (zvyšuje přisávací efekt)

hodnocení

0x

Ja pouzivam bobek silikonu. Oba dva povrchy jak obklad tak hacek odmastene. Drzi to super a pokud to budete chtit jednou sundat staci mezi hacek a obklad riznout nozem.

partysx44
hodnocení

0x

Háčky jsem přilepil lepícím tmelem Mamut a můžu se na nich houpat,lepí to všechny materiály.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]