Nejste přihlášen/a.
dobry den, chci se zeptat, potřebuji velké množství chemoprenu a potřebuju vědět jestli, když ho zředím vodou(kvůli ceně) např. 10:1 jestli nebude ztrácet své účinky. děkuji
vodou![]()
jedine orig. pripravkem, ktery doporucuje vyrobce, vysledek, ale muze byt nejisty
napr. www.chemopren.cz//...
Na ředění Chemoprenu je nejlepší Toluen. Stále se ještě nechá koupit. Jde to ředit i nitrem, ale déle trvá než se naředí (je ptřeba delšího míchání)
Alkaprén, Alkafen, Chemoprén nejspíš pořád jedno a to samé, jen jiná obchodní značka. Ano ředili jsme ho toluenem. Ovšem v nějakém návodu jsem měl ředidlo 6005 nikoliv 6006 ani 600X tedy nitroředidlo.
No a s tím 6005 to skutečně déle trvalo, zvláště když jsem ředil takový co se již táhnul jako kšandy.
Když ho naředíte vodou, pravděpodobně už žádný ůčinek mít nebude
. Správně se ředí toluenem, ale před pár lety někdo chytrý rozhodl, že se toluen kvůli feťákům bude prodávat jen na předpis (např. lakýrnický živnosťák)
a toluen zmizel z trhu. Nedávno jsem ho ale někde v prodeji zase viděl
. Lze to ředit i jinými syntetickými ředidly, ale není to ono
. Určitě ne vodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.