Nejste přihlášen/a.
dobry den, chci se zeptat, potřebuji velké množství chemoprenu a potřebuju vědět jestli, když ho zředím vodou(kvůli ceně) např. 10:1 jestli nebude ztrácet své účinky. děkuji
vodou
jedine orig. pripravkem, ktery doporucuje vyrobce, vysledek, ale muze byt nejisty
napr. www.chemopren.cz//...
Na ředění Chemoprenu je nejlepší Toluen. Stále se ještě nechá koupit. Jde to ředit i nitrem, ale déle trvá než se naředí (je ptřeba delšího míchání)
Alkaprén, Alkafen, Chemoprén nejspíš pořád jedno a to samé, jen jiná obchodní značka. Ano ředili jsme ho toluenem. Ovšem v nějakém návodu jsem měl ředidlo 6005 nikoliv 6006 ani 600X tedy nitroředidlo.
No a s tím 6005 to skutečně déle trvalo, zvláště když jsem ředil takový co se již táhnul jako kšandy.
Když ho naředíte vodou, pravděpodobně už žádný ůčinek mít nebude. Správně se ředí toluenem, ale před pár lety někdo chytrý rozhodl, že se toluen kvůli feťákům bude prodávat jen na předpis (např. lakýrnický živnosťák)
a toluen zmizel z trhu. Nedávno jsem ho ale někde v prodeji zase viděl
. Lze to ředit i jinými syntetickými ředidly, ale není to ono
. Určitě ne vodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.