Nejste přihlášen/a.
Už jsem se dívala do historie poradny, jsou tam příspěvky z roku 2009, asi se moc nezměnilo, ale přece jenom. Jsou tam doporučení na pračky AEG a Elektrolux, jenže mně se vzhledově nelíbí. Mám pračku s př. plněním Candy, od 10. 12 2008 a při ždímání, to začíná být pěkný rachot, takže čekám, kdy odejdou ložiska u bubnu /snad to nazývám správně/. Raději s předstihem vybírám pračku novou. Jsme sami dva peru tak 5 praček týdně, jak kdy. Potřebuji nehlučnou pračku, poněvadž ji mám v kuchyni, a také chci, aby nám delší dobu vydržela a šla lehce zavírat. Děkuji za zkušenosti. - stařenka
Já mám tuhle pračku sporilek.cz/...
a nemůžu si opravdu stěžovat. Mám jí 4 nebo 5 let.
doplněno 23.01.11 21:19: Ne, jsou ještě bez toho spodního šuplíku, ty jsou nižší. Pak je varianta slim a ta je i užší.
Mařenko, tak jsem se na ní dívala. Jsou všechny vysoké 105 cm a hluboké 41 cm? My jsme právě zvedali pracovní plochu po délce 2m, abych mohla pračku zasunout pod pracovní desku. Docela bych potřebovala rozměry klasické /to je asi v max. 85, š max. 60 a hl. max. 60/ - stařenka
Jestli ten rachot nědělají tlumiče tedka nám to same dělala naše pračka zanussi. A tutu bych vám doporučil maji ji známy a nemuží si ji vynachváli my ji taky budem kupovat
Měla jsem pračku gorenje,potom whirlpool...Obě šly brzy do kytek,samá oprava,praní nic moc.
Teď mám tu Vámi opovrhovanou Elektrolux a nedám na nic dopustit.Pere jako ďas.Pračka má prát,na dekoraci si kupte obraz.
K čemu Vám bude,že bude dle Všeho vkusu jako obrázek,když budete prát prádlo vedle ve vaně na valše?
Máme již rok parní pračku LG, tenkrát 15tis./kč, a pokud neždíme víc jak 1000ot./min., tak o ní ani nevíme A na praní párou nedáme dopustit, montérky od uhelného mouru zvládne bez problémů a extra přípravků a po vyždímání po praní v páře jsou do pár hodin suché.
Máme přímo tuto. golasowski.cz/...
Zde je víc variant LG: lg.com/...
Lidská nevědomost je tak sladká a tak obrovská...
Nejlevnější parní pračka stojí cca 65tis...a to umí prd... Jo praní v páře.. kdeže lidi, taháj vás za fusekli a jak čtu, táhli za obě...
LG direct drive...ložiska se mění obdobně jako u jiných obět blamáž výrobce...elektronika to je u nich teprve řádná nudle..
Electrolux má různé modely od r.2007 až do ted jsou každá úplně jiná..jen je třeba mít pořádný katalog a ne prolezlé datarty..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.