Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem si koupila linku od Oresi a teď se dočítám ve starších diskuzích o možných nedostatcích a problémech. Byla jsem několikrát ve studiu, kde se mi maximálně věnovali a navrhli kuchyň tak, jak jsem jí chtěla. Zarazil mě nejdříve malý výběr barev, ale nakonec jsem si vybrala a jsem spokojená. Linku mám 2 měsíce, ale neporozuji žádné odloupnutí na folii nebo něco podobného. Byla jsem spokojená i s montážní firmou MKN interiéry, kteří mi na místě ještě dobře poradili a vytvořili bar, který využívá celá rodina na snídani. Hlavně děti jsou nadšené z barových židliček, na kterých se neustále točí. Slyšela jsem ale také negativa na tuto firmu, ale já si nemůžu stěžovat. Prosím podělte se o své zkušenosti, protože hodlám zakoupit linku rodičům, ale ti si ze sortimentu firmy Oresi nevybrali.Měli jsme také návrh od Hanáka , cenově srovnatelný a zvažujeme koupit linku pro rodiče u nich. Pokud máte někdo zkušenosti s kuchyněmi Hanák , prosím podělte se. Podle ceny předpokládám ,že kvalita kuchyní Oresi a Hanák by mohla být podobná.
truhlář
Kuchyně Oresi jsou vyráběné v Polsku, ale vydávané za výrobek Německý . Vyděl jsem dvě kuchyně namontované od této radoby kuchyňářské firmy ,a byla to hrůza jak v materiálové stránce tak projekční a co je hlavní nekvalitní provedení montáže , zákazníci byli pěkně rozčarovaní a naštvaní nikdy by tuto firmu nedoporučili s čímž souhlasím i já.
Děkuji za odpověď, ale nic o Německu jsem neslyšela. V prodejně se myslím zmiňovali o pracovních deskách z Německa, ale o tom, kde se vyrábí jsem se dozvěděla až na netu. Nicméně mám obývací stěnu také z Polska a nemám žádný problém. Proto nechápu, že spousta lidí na to Polsko tak nadává, i když tam jezdí dost často nakupovat. Samozřejmě, že jsou i lidé, kteří nakupují třeba oblečení ve značkových prodejnách, ale co se týká nábytku, co je vlastně značkové a kvalitní? Podle diskuzí zákazníci nadávají na Hanáka i Sykoru, nezmiňuji ani Sconto, Ikea, Asko atd. Mám strach po Vaší reakci, že s kuchyní od Oresi budu mít ještě problémy. Myslíte si, že kuchyň se může po...i kvůli montáži nebo jen díky materiálu, ze kterého je vyrobená? Po 2 měsících je stále OK, nepozoruji žádné vady.
truhlář
Na Polsko nenadávám jen konstatuji strukturu výroby , co je značkové u nábytku? třeba použití správných tlouštěk desek na skříňky a police,ale i správná šířka pracovní desky kvalitní folie a ne ta co ji prstem rozšudláte a hlavně kování a pojezdy ne zrovna ty za 30kč znehodnotit kuchyň se může časem i kvůli materiálu ,ale ihned vám ji mohou znehodnotit montážníci .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.