Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!Ráda bych se zeptala kolik by zhruba stála nová elektoinstalace do mědi v Praze v bytě o velikosti 51m2?Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Stanimira
Z takového dotazu nejde moc odpovědět,je málo informací,jestli by se musely sekat nové drážky na kabely,nebo do lišt,nebo jen dráty vyměnit v trubkách.Jestli se budou přidávat zásuvky a vyměňovat jističe,nové vedení do kuchyně a koupelny s chráničem.
Ale neměla by cena překročit 20 000.-
JABRAKA
Kyž dotaz zní "nová" tak sakum prásk, ne? A trochu jste to podcenil, bych řekl, za 20000 jsem to před pěti lety dělal bratránkovi, měl 2+1+ koupelna, záchod a chodbička. Dával jsem mu vše nové(zásuvky, vyp., vedení, +změna měření z 1fáz. na 3 fáz.+5m nový přívod do bytové rozvodnice+revize od známého)-celkem 20.000.A to měl materiál za nákupku, já si vzal pár stovek za práci.
Takže v Praze při dnešních cenách od firmy +cena revize, myslím že do 50.000 to bude zázrak někoho najít.
Tak jsme to spočítali,a také bez DPH nám to vyšlo na 50 k.Ale záeží,jaké jsou dispozice.
JABRAKA
JABRAKA, ma pravdu tezko neco nacenit bez vice informaci
pristroje mimo jisticu nelze do naceneni zahrnovat, dnes je to dle pozadavku na design a zde je velmi rozdilna cena, ktera ovlivni rozpocet i nakup 3x1,5 a 2,5 apod. muze byt rozdilne tj. rozdilne ceny dle rabatu prodejce...to plati pro veskery material, zde lze hodne usetrit tj. nekupovat neco co je drahe, kdyz vedle je to same za mene penez
jako elektrikar to osobne bez prace vidim pro 2+1 byt na 8tis. a vice s DPH
Já dělal novou elektroinstalaci ve svém bytě (3+1) vloni,vyšla komplet včetně práce na cca 13.500 kč bez revize.Teď právě ji dělám v dalším bytě (2+1),zatím to vychází přibližně stejně.
doplněno 24.01.11 13:05:Moc se mi nezdají takový ty cifry kolem 50 tisíc,to by musel ten byt být tou mědí prošpikován skrz naskrz...
doplněno 24.01.11 13:17:Cenu včetně práce mám na mysli samotné zapojení+předchozí konzultace.Veškeré drážky jsem si dělal sám a jak je vidět,nemalá úspora bude právě tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.