Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okenni spalety

Od: danab® odpovědí: 4 změna:

Mam dotaz ohledne zapraveni okennich spalet.Mezi oknem a zdi mame cca 1 cm prostoru s penou.Bohuzel uz mame zdi zapraveny a rohovy profil na zdi neni posunuty tak,aby malta zkryla mont.penu.Jsou nejaky profily,kteryma by se ta pena dala skryt?Koupil jsem si na zkousku APU listu,ale ta je mi na nic,pac ta se dava s okrajem ramu,teda jestli jsem to dobre pochopil..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

šloby to zamaskovat rohovou lištou ale osobně bych použil sádrovou omítku vnitřní a těch 10-15 mm bych přiomítl

hodnocení

0x

Jedině zalištovat mohli by vám pomoci oknaři a jestli ne, tak známý měl podobný problém a sehnal tenkou přechodovou samolepící lištu jak se dává na plovoučky a nevypadá to špatně . Jinak nalepit polyš zatahat lepidlem s perlinkou napenetrovat zafajnovat a vymalovat. *jasne*

hodnocení

Mno priomitnout to neni problem,jde mi o to,ze uz je ta zed zafajnovana a kdyz to priomitnu,tak napojeni bude po zapraveni videt

Když to udělá šikovný řemeslník nebo si to budete dělat vy tak si stím vyhrajete a nepoznáte nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]