Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaký nový RUČNÍ mixér

Od: fiik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chci se zeptat jaký nový RUČNÍ mixér? Nám náš po dlouhých letech dosluhuje a tak si chceme pořídit nový, ale nevýme jesli s misou nebo bez. Jestli máte někdo nakké hobré skušenosti tak prosím o radu děkuji předem.

doplněno 22.01.11 15:58:

eva.cz/...

Asi něco takového ale nevím jestli zorvna tento. JEstli máte nekdo lepší typ tak poradte.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ladinpraha*
hodnocení

1x

Rozhodující je, jak často a k čemu ho budeš používat, Pokud ho vytáhneš 2x za rok k ušlehání šlehačky, pak stačí tyčový mixér s nádobou a nástavci. Pokud každý týden pečeš a chceš ho používat k hnětení těsta, pak bych vilit nějaký robot s co největší kovovou nádobou a dalším příslušenstvím. ETA má tu výhodu, že se na ni dá prakticky všechno dokoupit i když kvalita už není co bývala.

fiik*
hodnocení

NO jelikož su cukrář takže peču skoro každej den, ale stímto šlehačem má moje známe dobrou skušenost takže oněm uvažuji.

 

cyril*
hodnocení

0x

Co si pod pojmem "ruční mixér" představujete? Přístroj s klikou poháněný lidskou silou nebo elektrický pohon a např. tyčový mixér?

 

hodnocení

0x
avatar promon

Zelmer jsou polské strojky, myslím, že nejsou nijak extra špatné. My máme podobný strojek z ETA, ale už je 21 let starý, tedy ještě z let, kdy se ETA dělala v Hlinsku, nikoliv v Číně, jako nyní. Myslím si, že za tu cenu to není špatný kup.

doplněno 22.01.11 16:13:

Jen malé doplnění - pozor, toto není mixér, mixovat to neumí. Nemá to totiž nástavec tyčového mixeru, jako mívaly ETA, předpokládám, že ani nepůjde dokoupit, to by ten šlehač totiž musel mít spojku přímo na motoru (ne za převodovkou). Toto je opravdu na šlehání a hnětání

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

ten, o kterém uvažujete, je sice fajn, ale je neskladný a ubírá místo v kredenci. Mísa na šlehání není zas až tak bezva. Příjde mi, jako veliký klunkr, bez kterého se klidně minu. *palec* mall.cz/... Mám něco takového a je to bezva. Je u toho šlehací metla i ponorný mixer. Mís a misek máme každá spoustu. *jasne*Jen si kupte silnější přístroj. U některých je doporučená bezpečná doba provozu. Pak se musí vypnout a nechat zchladnout.

 

patronka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně máte spíš na mysli ruční šlehač - hnětač. Ten Zelmer nevypadá špatně, mám od té firmy elektrický mlýnek na maso ( + další sadu ke strouhání) a je velice kvalitní. Za celý svůj dospělý život jsem odrovnala šlehačů několik, já bez toho snad ani neumím uvařit a v posledních letech používám velice podobný ETA 1043. Má sice mixovací nástavec, ale jen 200W, ten Vámi vybraný je silnější. Cena je také velmi příznivá a není problém si pořídit zvlášť tyčový mixér. Ještě před nedávnem bych mísu považovala za zbytečnou, ale dnes už je to jinak, asi věkem lenivím. Do mísy vložím mleté maso, vejce, strouhanku, cibulku na slanině, koření atd. těleso šlehače upnu do podstavce a spustím. Já si jdu dělat něco jiného, šlehač mi zatím uhněte těsto na sekanou. Umí samozřejmě i spoustu jiných věcí, takže můj názor je - doporučuji. Patronka

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]