Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. potřeboval bych poradit mám na domě nějaké exekuce a plynárnám jsem dlužil peníze sebrali mě plynoměr hned na to jsem zaplatil dluh a plynoměr mě nechtějí namontovat zpět. ukončilli se mnou smlouvu a když jsem chtěl přejít k někomu jinému tak mě stejně nepřipojí. může mě někdo poradit jak na ně? děkuji
Potrebujes platnu reviznu zpravu k plynovej pripojke, az potom mozes uzavriet novu zmluvu.
doplněno 22.01.11 13:01:Nahradili sme v kuchyni plyn, elektrinou . Po otazke, ze ak by sme chceli povodny stav obnovit, odpoved bola: Ano do stanovenej lehoty dannej predpismi to ide, potom treba posiupovat tak, ako som pisal hore.
doplněno 22.01.11 13:02:bolo to tusim 30 dni, uz si nespomina.
V dnešní době už se prodávají nebo i zadarmo distribuují seznamy neplatičů, dlužníků a pod. Potom každá pojišťovna, banka nebo i další instituce poskytující určité požitky nebo služby zalistuje v seznamu, najde červenou položku se jménem žadatele - dlužníka a je vymalované... Možná, že plynárny mají dlužníků hodně a takto se brání další špatné zkušenosti nebo nedobytnosti pohledávek. Jinak na plynárnách bych vyžadoval písemným podáním písemnou odpověď, z jakého důvodu mi odpírají připojení...
nějakej ouřada v kanceláři může ústně oblbnout zákazníka, něco jiného bude na papíře, který musí podepsat zodpovědný vedoucí...
depkon, pokud máte dluhy zaplacené a přesto Vás nechtějí připojit (připojení je za poplatek a pokud jste byl odpojen tuším déle jak 6 měsíců tak se platí i revizní zpráva), obraťte se na Energetický regulační úřad o vysvětlení. Zdá se mě to jako šikanování zákazníka. Vzhledem k narůstajícímu počtu exekucí by s tímhle přístupem mohly být plynárenské společnosti nakonec bez zákazníků...
eru.cz/... Karina
Nejrychlejším řešením "jak na ně" je přihlásit se k menšinové národnosti a jít si stěžovat (rozuměj dělat kravál) na všemožné úřady a vyhrožovat mezinárodním soudem pro lidská práva. Funguje to naprosto spolehlivě, jen na to nemá každý povahu.
Řešením problému jako takového je přechod na jiný druh média - elektřina, LPG, uhlí, ropa a podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.