Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce komína (frézování +vyvložkování)

Od: honza029* odpovědí: 10 změna:

Zdravím mám prosbu,letos bych chtěl rekonstruovat komín(vyfrézovat a vyvložkovat nerezem ,ale zatím jsem ve fázi výběru firmy na provedení ,nalezl jsem např. fa.Kominictví Pechlát s.r.o. z Říčan u Prahy máte někdo prosím nějaké zkušenosti s touto firmou.Předem děkuji za jakékoli informace.

Zdravím mám prosbu,letos bych chtěl rekonstruovat komín vyfrézovat a vyvložkovat nerezem,ale zatím vybírám firmu na provedení nalezl jsem fa.Kominictví Pechlát s.r.o. z Říčan u Prahy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

odkud jste? znamej to dela a je kousek od Klatov

honza029*
hodnocení

Z Nymburka.

cyberbob
hodnocení

0x

Mam kladnu skusenost s touto firmou, ale bohuzial kvoli reviznej sprave ma caka vyvlozkovanie popraskaneho (vyhorene sadze) cca 8m komina Schiedel 1mm nerezom.Komin sa nebude frezovat, ale povodna vlozka sa nejakym sposobom vystipava, je to celkom draha oprava - 30.000,- Kc.

honza029*
hodnocení

Jestli tomu dobře rozumím tak fa. Pechlát vám vypracovala revizní správu, ale komín výstavbu prováděl někdo jiný,a budete vložkovat čím? nerezem

cyberbob

Ano, rozumiete tomu spravne, vlozkovat sa bude na doporucenie 1mm nerezom, zevraj ten komin vydrzi potom 20 rokov.

honza029*
hodnocení

A provádět bude fa.Pechlát,na základě čeho jste vybral tuto firmu doporučení od známých.

cyberbob

Doporucil mi ju kolega

honza029*
hodnocení

Kolegovi předpokládám komín dělali.

cyberbob

Jeho otcovi robili komin v RD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]