Nejste přihlášen/a.
Zdravím má prosbu, potřebuji poradit jak je možné zvetšitšení středového otvoru na brousícím kotouči na stolní brusku o 1mm ze současných 13 na 14mm.Díky
Nebylo by lepší zmenšit průměr hřídelky: V kotouči TK plátkem ale nikdy jsem to nezkoušel.
doplněno 20.01.11 17:12:Jestli vrták tak s TK plátkem . Ale nevím jestli se neobrousí.
Pokud přemýšlíte i o potřebné investici, tak souhlasím s rádci, nejlevnější bude jiný kotouč...
Tak kdysi jsem něco podobného dělal s kuželovou brousicí stopkou. Ona sice ubývá také, ale bere i tu díru. Díru jsem dělal větší asi o 3mm. Potom se dovnitř vložilo futro a ta mezistěna se vylila Dentacrylem. Nakonec je nutné orovnávačem kotouč srovnat. Je s tím ale celkem dost práce a je otázkou, jestli se spíš nevyplatí koupit správný kotouč.
doplněno 22.01.11 12:10:Teď si ale uvědomuji, že to nejspíš nebyl Dentacryl, ale šelak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.