Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panelová stěna-jakou omítkovinu použít?

Od: gaija odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer
Opravujeme omítky v panelovém bytě.Seškrabal jsem omítku(staré nátěry) až na panel. Nyní potřebuji nějak stěnu ošetřit? Můžete mi poradit, jak stěny je lépe ošetřit? Tekutým mýdlem nebo savem?
Co je nejlepší dát na panel, stěrku (třeba Devoskyt) nebo štukovou omítkou?
Je třeba stěnu před nanešením napenetrovat?
Je třeba použít perlinku (siťku)?
Můžete mi poradit, jak postupovat kdybych chtěl použít Devoskyt a jak poskytovat kdybych chtěl použít štuk?
Děkuji za opověď a Váš čas
Müller

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

avena*
hodnocení

0x

Robil som niečo podobné. Mala by stačiť penetrácia. Vadilo mi, že ten beton je studený a nalepil som naň stropný polystyrenový obklad - také veľké štvorce a pretrel primalexom.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den urcite to napenetrovat a muzete natahnout 651 hasit a sfilcovat jako stuk davam to vsude a je klid zadou perlinku

jabraka*
hodnocení

0x

Na opravy omítek na panelech spolehlivě používám stavební lepidlo.Dát nebo nedat perlinku je jen o pár korun.Výhoda je pak v tom,že to nepraská na spárách.Ukončení spoje mezi stěnou a stropem dělám zásadně polystyrenovými lištami.Ty se pak nabarví jako strop.Pokud chci stěny hladké,vyhladím je finální stěrkou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma devoskyt

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]