Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jedna věc.
Budeme se s rodinou stěhovat do jiného bytu.V tom starým bytu mi zůstane trvalé bydliště.Je to nájemní dům.
V tom novým bytě si nechci zatím nahlašovat trvalé bydliště.Otázka je,zda mi ve starém bytě trvalé bydliště zůstat může?
Jde o to,zda kdyby se do bytu nastěhoval,někdo jiný,zda by s tím neměly problém,že tam budu mít trvalé bydliště ještě já.
Snad sem to vysvětlila dost jasně ..![]()
Děkuji za odpovědi.
trvalé bydliště vám tam zůstat může, ale pokud nejste majitelem bytu, tak vás po odstěhování majitel může z trvalého pobytu odhlásit. pak byste měl trvalý pobyt na úřadu.
to lonelylia:
jestlize budes mit dva byty
tj. napr. jeden mestsky - prideleny od mesta a druhy v osobnim vlastnictvi nebo prideleny jinou mestskou casti
je otazkou casu kdy o ten mestsky-prideleny prijdes, bez ohledu, ze tam nemas trvale bydliste
staci, kdyz te nekdo nabonzuje
jeste jinak receno pokud vlastnis byt, RD (ktere je mozno uzivat k bydleni), tim je misleno stav apod., nemas narok na prideleny byt, kde je vlastnik mesto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.