Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit skvrnu z lina?

Od: katyna30* odpovědí: 5 změna:

Zdravím potřebovala bych nějakou radu ohledně skvrn od barvy na vlasy na světlém lině moc díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolik*
hodnocení

0x

zkuste jestli mate doma vlhcene ubrousky pro miminka, ja to s nema cistim a nevim cim je to napusteny ale tema ubrouskama jde vycistit i nemozne,jako treba mastne kachliky u sporaku digestor,atd, zkuste to!

katyna30*
hodnocení

Moc děkuju mam malé mimčo tak jsem to hned zkusila ale nic, už jsem zkoušela Cif, Vanisch jsem na to stříkla ale nic nejde.Ještě možná koupím savo...

lino

Zkuste tech. benzín,nebo tech. líh.

hodnocení

0x

Moje zkušenost je ta, že nepomůže nic. Vůbec nic, ani svěcená voda. *plac*

jabraka*

Babča má pravdu.Jen vyříznout a nahradit jiným kouskem.Organická barviva mají k PVC vysokou afinitu,během chvilky se difundují do mezimolekulárních prostor (vniknou dovnitř hmoty)Stačí i delší kontakt se zbarveným jiným plastem,nebo gumou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]