Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podstřešní folie od Tondachu

Od: meissi* odpovědí: 3 změna:

Máme tuto podstřešní folii: tondach.cz/... začínáme se zabývat zateplením střechy a s hrůzou jsem zjistila že existují dva druhy folií. Kontaktní a bezkontaktní, kde se musí mezi folií a vatou nechat mezera 4 cm? Věděl by jste někdo jaký je tohle typ? A kdyby to byla ta bezkontaktní, je to takový problém? Ptala jsem se už v Tondachu - krajského poradce a ten mi řekl, že je to kontaktní, že můžu dát vatu až k folii.. no pro jistotu jsem se zeptala ještě prodejce ze stavebnin a ten mi tvrdil, že je to zásadně bezkontaktní, že se tam musí udělat ta mezera.. zasílala jsem ještě technický dotaz na centrálu Tondachu, ale odpověď zatím nikde. Poradíte někdo? Děkuju

doplněno 19.01.11 19:53:

Tak po dnešní komunikaci s Tondachem jsem došla k tomu, že naše folie je typ Tondach tuning fol N, ale nevím to na 100%. Protože přiložený leták nesedí s informacemi u této folie na webu. Přikládám tedy fotky folie a letáku. Prosím kdo z vás ví, jestli je tato folie kontaktní nebo ne, dejte mi prosím vědět.

doplněno 19.01.11 19:53:

druhá strana folie

Podstřešní folie od Tondachu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

odpovědi na jiním webu i v soukromé poště,

tominac
hodnocení

0x

je to kontaktni folie vata se muze dotikat klempir

meissi*
27.02.11 17:21

díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]