Nejste přihlášen/a.
Nechávali jste si někdo udělat novou střechu? A na kolik taková sranda dnes příjde.Jde mi o sedlovou střechu kompletně celou,vazba krytina(Bramac,nebo jiná kvalitní,ale lehčí)popř.izolace . Na tvar 10x12m+-.Jde mi alespoň o přibližnou představu kolik tak potřebuji mít našetřeno.
Likvidace stare, glazurovany Tondach, krov puvodni - pouze oprava, kde bylo potreba, oproti obycejne sedlove pomerne slozitejsi tvar, snehove zabrany, nove okapy, atd., delano kompletne z pudy, cca 14x14m podlahove plochy, strecha pod uhlem cca 45 stupnu za zhruba 400t.
Mám strechu A 21x13m. Použil som asfaltový šindel 280sk/m2. Strechári zhodili starú strechu a postavili novú za čo vypýtali 80 000 sk. Myslím že drevo a krytinu si treba zohnať sám. Mám plné podbytie - cca 100 000 sk. Vždy sa dá vybaviť nejaká zľava. Izoláciu som už robil sám - polystyren. Tie folie sú zbytočné. Strešné okná www.truhlarstvi-zima.cz mám zatiaľ 5 rokov - 3 sklo. Neviem aká je cena teraz ale pred 5 rokmi cca 3500 sk. Velux - neviem či všetko čo je drahé je dobré.
Já mám střechu cca 100 m2 je to sedlová střecha, ze které na 1/4 domku vystupuje polovalba. Taška Tondach Hranice 11, glazura. Oplechování v pozinku, 2x střešní okno Velux a 1x střešní výlez ke komínu. Likvidace původního eternitu. Krov zůstal původní s opravou poškozencýh míst (jeden trám). Cena celkem 145.000 Kč.
Dělali jsme loni v létě...
Dům o půdorysu 8.5*10 m - klasická sedlová (s napojením na stávající střechu nad hosp. stavbami. Kompletní nové krovy včetně dvou hydroizolací a kompletního podbití (kvůli krytině - šindel) a 4 střešních oken od Veluxu za 180.000 Kč. K tomu oplechování, okapy a svody z titanzinku za 22.000,-. Krytinu (šindel od fy IKO) jsem si včetně pokládky zajistil sám - cena cca 30.000,-.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.