Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o obecní byt

Od: polis* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl bych poradit se žádostí o obecní byt,na bytovém úřadu mi řekli že si mám sepsat žádost.Bohužel nejsem zrovna tip který by se v tomhle vyznal,takže vubec nevím jak začít,a co tam vlastně napsat,pokud by měl někdo nějakou předlohu nebo něco bylo by to super,každopádně budu vděčnej za každou radu.Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na tuto žádost, jako inspiraci. ;)

kohoutovice.cz/...

a tady to je možná lepší, stačí si vybrat *frajer*

zbynekmlcoch.cz/...

zima*
hodnocení

0x

Tak na netu jsem našla vzor žádosti o přidělení služebního bytu. Třeba si z toho vezmete nějakou inspiraci a něco uplatníte :)

A. ÚDAJE O ŽADATELI O BYT:
Pracoviště: ...
Příjmení a jméno žadatele ...
Osobní číslo ...
Trvalé bydliště _ město, obec ... ...PSČ ...
Ulice ... č. ...
B. ÚDAJE O BYTĚ, VE KTERÉM ŽADATEL BYDLÍ:
Byt vlastní, u rodičů, rodičů se sourozenci, prarodičů, dětí sourozenců, cizích lidí, podnájmu, ubytovna, jiné.
Uveďte:
...
Osoby, které bydlí s žadatelem v dosavadním bytě
Jméno a příjmení dat. narození vztah k žadateli nastěhuje se do nového bytu ano - ne
...
...
...
Důvod podání žádosti (bez vlastního bytu, potřeba menšího bytu, nemohu v bytě bydlet pro nemoc apod.)
Uveďte
...
Počet osob, které se nastěhují do nového bytu ...
C. OSTATNÍ ÚDAJE:
ČESTNĚ PROHLAŠUJI, ŽE:
. Všechny údaje, které jsem v žádosti uvedl/uvedla jsou pravdivé.
. Já, ani můj manžel/manželka _ druh/družka(nehodící se škrtněte) jsme/nejsme(nehodící se škrtněte) vlastníky
(spoluvlastníky) nemovitosti určené k bydlení nebo bytu. V případě, že ano, uveďte jaké:
6
. Já, ani můj manžel/manželka _ druh/družka (nehodící se škrtněte) nemáme podanou žádost o byt u jiného
ÚMO v Plzni, ani jiné obci.
. Všechny změny, které po podání žádosti nastanou, neprodleně (nejpozději však do 14 dnů) oznámím na
PER.
BERU NA VĚDOMÍ,
. Že uvedení nepravdivých údajů bude mít za následek mimo jiné vyřazení žádosti z evidence.
. Případné právní důsledky při získání bytu na základě nepravdivých údajů.
V ...dne ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]