Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatepleni na pude stropu

Od: josefsykora* odpovědí: 6 změna:

dobry den mel bych dotaz mam strop na pude z miak a zalete betonem,chtel bych poradit co na tento strop pouzit jako zatepleni ale abych mohl po tomto zatepleni chodi jestli jsou nejake materialy zateplovaci a zaroven tvrzene abych mohl po nich chodit a neposkozoval jej nebo jak mam stavajici situaci resit jakou tlousku pouzit poporipade oznaceni materialu dekuji

doplněno 17.01.11 22:35:

tak co tam dat v nejakych takovych obdelnicich z jakeho duvodu nedavat osb dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Josefe,

koukněte na model a pak na provedení cukrar.rajce.idnes.cz/...

cukrar.rajce.idnes.cz/...

jen nesmíte zaklopit OSB!

doplněno 16.01.11 21:48:

po žádné vatě nelze chodit

neřešte co je OSB (na to je vyhledavač)

zakrýt to můžete prkny

doplněno 17.01.11 20:42:

já píšu n e d á v a t OSB a vy se ptáte jakou tloušku.

doplněno 17.01.11 20:42:

já píšu n e d á v a t OSB a vy se ptáte jakou tloušku.

doplněno 18.01.11 20:25:

OSB nesmí být, páč nepropustí vlhkost z izolace.

viz obr: 09

Zatepleni na pude stropu
josefsykora*
hodnocení

diky ale nevim co je osb a taky to nejde vyresit nejak bez tech desek neexisuje nejaka vata tvrzena po niz by se dalo chodit?

jabraka*
hodnocení

0x

Pro pochozí podlahu jdou využít i dlaždice.

JABRAKA

josefsykora*
hodnocení

0x

nasel jsem osb desky jakou nejlepsi tloustka by mela byt zvolena tak aby mi to uneslo urcite zatizeni.dekuji Josef

josefsykora*
hodnocení

0x

z jakeho duvodu se nesmi pouzit osb jako zaklpo jenom desky jakych rozmeru nebo neni jiny material v obdelnicich, ktery by se pouzil jako zaklop dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]