Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dekorace na dveře na začátku roku

Od: atrama® odpovědí: 7 změna:

Mám takovou prosbu o radu. Co dáváte, jako dekoraci na vstupní dveře v tuto dobu. Vánoční je odstraněno a na velikonoční a jarní je ještě brzo. Poraďte co neutrálního by bylo vhodné? Z jakého materiálu? Případně odkazy na stránky pro inspiraci. Děkuji všem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

2x

Můžete použít třeba něco z keramiky (ploché motivy) pokud jste zručná, zkuste třeba vyrobit věnec, na který naaranžujete jeden vedle druhého, pytlíčky (velikosti golfového míčku) z mikrotenu (čtverečky nastříháte ze svačinových sáčků), zatažené tenkým drátkem, naplněné různým kořením a drátek píchnete do věnce.

hanher*

To je přece jasné:

http://jdem.cz/khbc4

*smich*

pt®
hodnocení

2x

Atramo, našla jsem na internetu věneček z barevných těstovin:

moje-rodina.cz/...

- stařenka

doplněno 16.01.11 21:31:

Tady je také výběr:

mimibazar.cz/...

doplněno 16.01.11 21:36:

ještě tady :

mimibazar.cz/...

zima*
hodnocení

0x

Třeba různé ty dřevěné dekorativní předměty na zavěšení např. jako jsou ty kytičky ( bydlenijehracka.cz/... Je to spíše do bytu, ale pokud máte třeba dveře pod nějakým nádstřeškem, dekorace tam taky určitý čas vydrží.

avena*
hodnocení

0x

Skúste nejaké klepadlo

ladinpraha*
16.01.11 20:49
hodnocení

0x

Kameru.

hodnocení

0x

Mám na dveřích asi 30 x 30 cm srdce ze suché trávy s jakýmsi zimním motivem - cesmínové listy a nějaké červené bobulky. Už co nevidět to odstraním, srdce převážu velikou zelenou mašlí a nacpu k tomu nějaké ty sněženky nebo co seženu, přidám ptáčka v hnízdě - už se těším *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]