Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návnada na potkany - Receptář

Od: petass* odpovědí: 4 změna:

Zdravím a mám dotaz. Nevíte náhodou někdo, jak se jmenuje návnada na potkany, o které se mluvilo asi před 14 dny v Receptáři na Primě? Mělo by se jednat o nějaké modré polštářky nebo něco takového. Bohužel mi nejde zvuk na PC, takže si nemůžu přehrát pořad z archivu. Děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

2x

Tento program jsem neviděl, ale na potkany se používá modrý prašek - KUMATOX. Jestli je v polštářkách, nevím.

petass*
hodnocení

A nevíte náhodou jestli ten Kumatox funguje?

Kdysi jsem jej s velkým úspěchem používala právě na vyhubení potkanů. Tehdy jsem zkoušela různé jedy, dokonce i otrávené zrno. Pokud chováte drůbež, vyvarujte se to zrno používat. Kumatox je v prášku, bez chuti a zápachu. Potkani nejsou hloupí, nejdříve posílají ochutnávače. Kumatox při jednom požití neublíží, což je výhoda při náhodném požití drůbeží. Podává se smíchané v potravě, nejméně 5 dnů. Chcete-li je vyhubit všechny, doporučuji podávat do doby, dokud nezůstává potrava nedotčena. Kumatox způsobuje vnitřní krvácení a následný úhyn. Z vlastní zkušenosti - sbírejte potkany pouze mrtvé, i na sklonku života jsou ochotni vás napadnout. Měli jsme je velmi přemnožené, že nás ohrožovali. Vyhubení celé kolonie tehdy trvalo skoro 3 měsíce. Přeji úspěch .

hodnocení

0x

Mně zas nejde rychle internet,takže se nemůžu podívat.

Klikněte si na iprima.cz/... a zvolte datum vysílání

doplněno 16.01.11 19:01:

Já jsem přece vůl - nedočetl jsem si Vaši otázku do konce.Omlouvám se.

Ale mohl by na ten odkaz kliknout někdo s rychlejším internetem a pak napsat.

Ještě jednou sorry,nedávám pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]