Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadřená pila - jak opravit

Od: pavekb* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,poradte,lze opravit lechce zadřenou pilu,jak?děkuji,pávekb,dríve jsme zadřené motocykly poravovali stylem ,že jsme ali do benzínu truch co nejemější brusné pasty,myslíte,že by to mohlo fungovat i v tomto případě?děkuji pavekb,605843162

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Je to dost nekonkrétní otázka. Záleží na tom, jak si pilu ceníte a jestli jste si vědom, že jí můžete brusnou pastou dorazit. Jestli je přidřená, nejvhodnější by byla rozborka - kontrola pístu, válce, ojničního ložiska atd. Přeleštení válce, výměna pístního kroužku, ale to opravdu záleží pouze na vás. Pokuď je to starší spolehlivá Stihlka nebo Huska, tak bych ji dal spíš do servisu. R.
pavekb*
hodnocení

děkuji za odpověd a za radu,jsem z vysočiny,peněz nikdy nadbyt,a přez inzerát mi mi nabízí za 1500cz 2 ks.pily.jonsered 2045, a husgvarnu 365 S.moc mě to láká,tvrdí že si spletli místo benyínu červený fridex,jinak mám u souseda jonsered 2045,funkční,ale bez brzdy a nějakých drobností,ale jde na poprvé nastartovat,prosím co si o tom myslíte,jak se provádípřleštění válce.děkuji pavekb,č.mob.605843162,stačí prozvonit.zdravím

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Nejdříve rozhodit a podívat se jak moc je válec chycený.Pokud je to nějaká hobby pila pofiderní značky tak tvrdokovu na válci je mizerně málo a lepší je pořídit novou a pořádnou.Pozor válec třeba u profi stihlky stojí pěkný balík.

cyril*
hodnocení

0x

Použití brusné pasty na opravu zadřeného motoru je vskutku originální řešení. Potřebujete-li s pilou řezat, tak nejrychlejším řešením je koupě jiné a používat ji podle návodu - tedy používat směs benzínu s olejem v předepsaném poměru. Pokud chcete mařit čas experimenty s brusnou pastou, tak směle do toho -výsledek je zaručen!

raadek*
Pavekb. Je hodně zvláštní, že prodávají tři pily za patnáct stovek. Myslím si, že to je šrot, který před odvozem do sběrného dvoru zkoušejí ještě prodat. Možná to jsou zdřené plagiáty. Zprávu máte ve vnitřní poště. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]