Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradili byste mi s izolací garáže:je postavena na starých zatravnovacích dlaždicích 20 cm vysokých vnitřek je v té výšce vysypád drtí. Je vlhká/stěny i podlaha .Co s tím?
Garáž stojí na těch zatrav.dlaždicích po obvodu a prostředek="podlaha" je ve výšce těch dlaždic vysypána makadamem a navrchu štěrkem a ten je stále vlhký i stěny té garáže. A ještě prosím tip zda je lepší ji zateplit zevnitř nebo zvenku a čím/nenáročně
Tak ted jsem taky tak trochu mimo, nejspis steny budou vlhke z duvodu vlhke podlahy, voda ktera se odpari a nema kam jit tak vykondenzuje na plechovich stenach garaze, tak bud zabezpecit vetsi otvory na vetrani garaze nebo ji proste ztrhnout a postavit zdenou, jinak zateplovat plechovou garaz jsem jeste opravdu nikdy nevidel, bylo by to dost narocne na kotveni a lepeni izolantu, tim zateplenim se toho moc neviresi co se tyce vody na stenach, tod muj nazor. A z jakeho duvodu chcete vubec zateplovat plechovou garaz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.