Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda má někdo zkušenosti s přístrojem na malování pokojů Paint Zoom. Jedná se o rozprašovač, kterým by se mělo údajně "rychle" vymalovat. Děkuji.
Náš firemní lakýrník používá podobný přístroj (od Bosche) na stříkání radiátorů. Je to lepší než elektrická stříkací pistole. A také levnější (a lepší na manipulaci) než klasická vzduchová pistole a kompresor s expanzkou...
Zrovna renovujeme kuchyň u rodičů a mamka si ten zázrak koupila. Můj bratr s ním dělal zatím pouze špajz. To jste neslyšleli těch nadávek. Hluk je nesnesitelný, kam se hrabe starý vysavač. je pravda, že nikde necáká, ale jde to s ním hrozně pomalu. Navíc, jak jsme zjistili, né každá barva je vhodná pro jeho použití(píší samozřejmě až v návodu). Pořád se to ucpávalo. Doporučila bych na nastříkání poličky nebo něčeho malého, ale při malování pokojů by jste přišla o sluch (navíc to prý taky pěkně žere elektriku), energii a chuť pustit se do druhé místnosti.
Nejlepsi je cist nazory lidi, kteri zkratka na urcite naradi nemaji talent ani s navodem.
To se pak ostatni dozvidaji, jak je to vsechno na Ho..o a podobny zvasty. Problem typickeho cecha - usetrit, kde se da, preci nebudu platit profika, ze. Ale proc si to radej, kdyz uz tak nejdrive nevyzkousite na kousku steny? Jakou barvu chcete pouzivat na kuchyn? Nejlevnejsi primalex? Doporucuji minimalne alespon Dulux? Naredit CCA 25% VODY, spuntiky do usicek, aby to tolik nekricelo, prece jen je tam 600 wattovy motorek, (zas tak moc elektriny to zas nezere!) a hlavne kazdou barvu po rozmichani nalejt do nadobky pres sitko! Pak se nic ucpavat nebude a odsupem cca 15 cm od steny a pomalym strikanim doclite krasne vrstvy.
Ale jak rikam, kde chybi talent a technicke mysleni, ani navod ani buh nepomuze
Zkušenosti stím "Tv šmejdem" nenám ale normálně stříkací pistoly kterou mám doma tak ta je dobrá npř na radiatory a nebo na půdu na dřvěné trámy. Stříkaní tou pistolí má svoje nevihody sice v TV tvrdí že ani kapka nazmar ale mlhy a mlhy te bary jo to už neřeknou a proč taky jo to by nebyla reklama. Nejvíc mě u teho pain zoom dostalo v te reklamě jak ta ženská stříkala tu lucernu a ten chla dal ruku s bilou rukavicou dolu a ona to nastríkala a na rukavici nic člověb by si řekl zázrak ale kdyby dal tu ruku tak půl metru zatu lucernu tak by se na rukavici sakra něco ukazalo. Já nevim ale z TV reklami by sem si nekoupil ani kapesník ty jejich ubohé lákadla člověku by se steho chtělo brčet. Já dávám přednost klasice štece váleček a jedu a pokoj za hodku vymalovanej. A nebo pozvat malíře a máte zaruku dobře vymalovaného pokoje.
tohle je taky dobry
Quick Details
Place of Origin: Zhejiang China (Mainland) Main Raw Material: Other Usage: Other
Brand Name: AS SEEN ON TV OR JOY Model Number: TVH-102015 Electric Paint Zoom: Electric Paint Zoom
FOB Price: US $2 / Piece
pro neanglicky mluvící, cena dva americké dolary
Dobrý den, viděla jsem nabídku toho přístroje v TV a za sebe vám řeknu, že bych to nechtěla ani omylem. Je to jen na efekt, příliš drahé. Proč tím nemalují odborné firmy? Proč používají klasicky štětce, případně válečky? U malování je totiž důležité nejen ten nátěr, ale taky co máte pod ním. Když je tam už moc vrstev, je třeba škrábat. Když jsou na zdi praskliny, je třeba je zatmelit. Toto všechno ten "zázračný přístroj" nedělá.
Ano, takhle přesně jsem si taky odpověděla, proč to tedy, když je to tak údajně dobré, nepoužívají profíci. Asi to opravdu za nic stát nebude. Díky za názor
něčím podobným, samodomo maluji sklepy, tam se ztratí že to není pěkné, kompoty, nářadí, kola neprotestují.
Eulalie: tento přístroj je určen na "malování". Vy doma škrábete a tmelíte štětkou nabo válečkem?
Dobrý den, taky jsem to koupil. Šílený. Po cca hodinovým snažení jsem to umyl, zabalil a odnesl do sklepa. Vytáhl osvědčenej váleček a paráda. Podlahy a okna zakrývám igelitem, který svařím do velké plachty. Tady jsem našel svářečky na igelit: obchod.cacline.cz/.... Sice trochu delší příprava, ale úklid je procházka.
Nenechte se zblbnout reklamou. Je to trochu dokonalejší fixírka. Něco podobného tu už bylo před cca 50 lety! Tenkrát to byla skleněná nádobka, která se připojovala na hadici vysavače (samozřejmě na výstup vzduchu). Při troše dobré vůle se s tím dalo nastříkat i auto, ale výsledek nic moc a následný úklid okolí za to rozhodně nestál. Taky to brzo zkončilo v propadlišti technických dějin.
manžel je malíř natěrač, je tím vyučen a maluje už 20 let a když jsem se ho na tento přístroj zeptala, tak mě oznámil že to nezná, že není nad klasické vymalování a tohle jsou jen zbytečně drahé náhražky
ono nahrazky jak je tady psano mi strima fasady membranovyma strojema a uz je zaplacenej po dvou letech porizovaci cena 50 tisic ale je fakt ze ho pouzivame venku i vevnitr zadny valecek aby se otiral tohle je na podobny styl jako je strikaci pistole na kompresor kdyb s tim nedelate trikrat do roka aspon tak to nema cenu i kdyz ta prace je rychlejsi kdyz dodrzite redeni a vzdalenost ode zdi
Doporučuju profi stříkací pistoli, např zde:
airbrush-fengda.cz/...
k tomu nějaký kompresor:
airbrush-fengda.cz/...
a hadici:
airbrush-fengda.cz/...
Co se týče výrobku z TV, tak nikdy nedosáhnete plynulého nástřiku,
protože kompresor nemá tlakovou nádrž z níž by konstantně čerpal vztlačený vzduch,
ale čerpá ho přímo z kmitající membrány/pístu, takže tlak je jako kdyby
jste "plivali"barvu na zeď... navíc takto tlustá hadice je snad vti
jistě si pamatujete tuším před 3-4 lety inzerovali malířský váleček a v rukojeti byla nádoba s malbou a vy jste tou rukojetí jako pumpičkou tlačili do válečku tekutinu ten člověk maloval v obleku před odchodem do divadla, kamarád neodolal a zakoupil použil to jen jednou a pak to vyhodil a bouchal hlavou o zeď jak mohl tak nalítnout. No nejlepší zkušenos je vlastní zkušenost poradit si nenechal.
Tak pozor,ten ruční malířský váleček s plnící rukojetí,tak ten oproti této stříkací pistoli opravdu funguje. Udělal jsem s tím celou fasádu za pár korun.A kdybych to zadal firmě,tak ta si bývala účtovala skoro čtyřicet tis. Ten váleček naopak doporučuji.V Německu se normálně prodává pod firmou Wagner.A zrovna tak ty stříkací pistole,speciálně vyrobené pro malování stěn.
almipraha.cz/... z304034.html
...a třeba tady ta pistol od Wagnera už skutečně funguje tak jak má. V německu stojí 150euro.Tak čekám,až budou mít 25%slevy a koupím
Před několika dny jsem tu zadala dotaz, týkající se právě malování. Dala jsem foto manuálu k válečku, napájeného z nádržky zn.Wagner, typ W 1800. Nikdo to neznal, tak jsem pohledala na netu a našla jsem současně prodávaný typ W 3500, cena cca 2500,- link se mi teď nechce hledat. Wagner tam má i něco bez motorku, jen s rukojetí. Ten obrázek sem dám ještě jednou. Už jsem rozhodnuta, že to na strop určitě použiji, je úplně nový. Zdi budu malovat normálním válečkem, s tím už nějakou zkušenost mám. Hodlám se do toho pustit ihned, jakmile se trochu stabilizuje počasí o zkušenosti se ráda podělím. Patronka
doplněno 19.03.11 17:09:Buď to neumím, nebo je to k ničemu. Vymalovala jsem normálním válečkem, z tohodle krámu sundám váleček a bude z toho luxusní postřikovač na zahradu. Patronka
Také bych chtěl poprosit o vaše zkušenosti s tímto výrobkem.
Všude je jen spoustu keců začínající "tento výrobek nemám ale.." a tisíc důvodů proč se domnívají že to nemůže fungovat
Chtěl bych si to koupit ale rád bych zjistil názory uživatele který s tímto konkrétním výrobkem skutečně pracoval. Děkuji.
Tímto "výrobkem" jsem o víkendu začal bílít pokoj. Je třeba ředit barvu (v mým případě Primalex) tak nějak v sámráz. Řídká stéká, hustá "smrká". Do nádobky toho moc nevejde, tak stále bylo třeba doplňovat. Za chvíli jsem byl špinavý jako čuně. Spotřeba barvy je velká, dost se práší. Vzduch přes pistoli jde stále, tak mi odfoukávalo krycí folií. Brzy jsem měl v ruce klasický váleček a práce šla od ruky. Výsledek: Paint Zoom funguje, po správným ředění nátěrové barvy lze stěny vymalovat, následuje poměrně rozsáhlé čištění stroje, podlahy i daného kutila. A hlavně nevěřte všem reklamám.
Mam ho doma a jsem s nim spokojeny. Je pravda, ze je nejprve potreba vse obalit do mikrotenu, protoze aerosol barvy se dostane skoro vsude. Jinak pro domaci pouziti k nezaplaceni. Nekdo rika, ze je vetsi spotreba barvy. Kdyz si vymaluju cely byt a spotrebuju na to o trochu vic barvy, ale soucasne mene driny, rad si priplatim. Nicmene nevim, jestli je spotreba skutecne vyssi.
Kvalita je ok - stejne doma malujeme kazdy 3.-5. rok. Jasne, nezatmeli to prasklinky, ale to si muzu zatmelit predtim a pak to prestriknout naraz, no ne?
Konecne nekdo, kdo pochopil, ze tajemstvi ve strikani s timto prostrojem a jinymi, nizkotlakymi je predevsim ve volbe spravne barvy {URCITE NE PRIMALEX A DALSI BAHNO} tedy prinejmensim Dulux, Leyland, Johnsotnes a dalsi vinylky, ktere maji vynikajici kondenzaci i pri mensi hustote, vysokou kryvost a dokonalou adhezi. To, ze se prasi, je normalni, ale zase je to mozno ovlivnit odstupem od steny, pripravou barvy a savosti povrchu a dalsimi faktory, ktere pak maji vliv na konecny efekt. Stetec je dobre mit po ruce take, protoze obcas je fajn sem tam neco pretahnout pred nastrike, aby byly doladeny detaily. Ale kazdopadne, pokud nejste zrucne a nemate schopnost vnimat detaily, radeji si zavolejte profi malire, ktery pouziva kvalitn i, zahranicni profi naradi, treba jako jaaaa.
aliexpress.com/... cena 5 dolarů, doprava do čr zdarma, prostě no koment. u nás se na tom rochá.
jen si dovolim poopravit vasi aliexpress udaj. cena neni 5 dolaru za kus, nybrz pri nakupu pres ali express je cena a kus
Unit Price: US $5,184.21 / lot - znamena pro odberu 100 kusu (100 pieces / lot)
a cena za kus pri objednavce jednoho je $51.84 / piece, min. Order: 1 - tj cca 900,- kc
priste lepe studujte anglictinu. mimochodem jelikoz pres alibabu nakupuji casto, tento tzv. aliexpress je zbytecne jen drazsi. pc paint zoomu je nekde okolo 8-10 dolaru, pri odberu nad 100 kus plus doprava. jinak dhl do ceska vam pristroj radne prodrazi. bohuzel. takze kupte radej na aukru za 900 to vyjde u jednoho uplne nastejno.
Koupil jsem si stříkací pistoli wall perfect w665 (což bych řekl je o něco lepší než tv shopingový zoom), ale nakonec jsem stejně vymaloval štětkou
Důležité je, jak je barva naředěná - pokud málo, připadá mi že je velká spotřeba barvy a nádržka vydžela max. na cca 6 sqm a ne avízovaných 12 sqm. Pokud je barva naředěná zase víc, tak barva málo kryje a rychle stéká. Nikde se také nepíše o hluku, jaký to dělá - je to jako vysavač nastavený na plný výkon. Plus s plnou nádržkou je pistole celkem těžká a nemusí být jednoduché s ní vmalovat velkou místnost.
Termín "rychlé vymalování" asi není úplně přesný - stejně je nejdůležitější příprava. Oproti štětce je to utčitě rychlejší, ale je potřeba tak akorát naředit barvu a chytit grif aby barva nestékala a stěna nebo strop byly nastříkány rovnoměrně. Ve chvíli, kdy se stříká třeba bílá barva na bílý strop, jsem druhý den našel spoustu míst, kde bylo málo barvy. Při aplikaci se to zdálo v pořádku. Jinak podlahu je nutné zakrýt stejně pečlivě - všude na podlaze byly malé kapičky které se odrazily od stropu. Při malování stěn je nutno aby zakrývací papír nebo folie byly přilepené k podlaze - stříkací pistole fouká vzduch neustále a pokud nebude zakrývací materiál připevněn, tak se prostě odfoukne - proud vzduchu je silný jako od vysavače a také současně víří případný prach z podlahy.
Takže, pořád je asi lepší vzít štětku (podlahu musíte přikrýt tak jako tak) a vymalovat klasicky, než si při malování "užívat" hučák a pak hledat nedodělaná místa nebo přiskokem se štětkou napravovat steklou barvu.
Otresne,nefunkcni=vymaloval jsem 30m a prristroj se prehral a shorel motor=slabe strika NE JAKO V REKLAME,Je to velmi predrazene a k nicemu stropy se s tim nedaji delat vubec.Kape a mate vse v ocich..Horsi vyrobek jsem nevidel=jak malirske valecky,tak drive Vernerova malirska sada k necemu jsou,ale tohle je jedno velke drahe NIC.Mirek
V létě jsem použil stříkací pistoli od Wagnera a byl jsem sní a výsledkem spokojen. Stíkal jsem schodiště a jinak by to trvalo skoro celý den. Když se trefí správná hustota barvy, tak to nestýká. Bolí od toho ale ruka, protože je dost těžká. Nemaluje se ale každý den a tak se to nechá vydržet. Za tu rychlost vymalování to stojí a pokud uklízí manželka, tak je to ideální.
Pokud mohu poradit ,jsem s tímto přístrojem po prvním malování celého bytu velmi spokojen,koupil jsem ho před novým rokem 2012 a měl jsem obavy z těch řečí tady kolem co to je za šunt,ale držím se pravidla vyzkoušej a pak mluv.Držte se návodu a pravidel a budete spokojeni,naučte si dobře naředit barvu potřebné vizkozitya budete spokojeni,i použít barvy ,hlavně né ty pomalu zadarmiko.Už nechci nikdy vidět váleček.Všecko nacákaný na sobě a kolem a když vám řeknu že ložnici jsem pouze nadkryl silonem a stříkal stěny i s koberci a nikde kapanec,sám jsem nevěřil.Příště bych neváhal a zento výrobek bych opět koupil,ale proč když ho vlastním.Nejsem nastrčený reklamní panák ,le majitel tohoto přístroje kterému věřím.mějte se
Dobrý den, radši si nechávám vymalovat než zase riskovat. Tyto přístroje na malbu fungují jednou, dvakrát a pak jsou velmi poruchové. Takhle mám jistotu že budu mít hezky a rychle vymalováno. A nemusím investovatt do takového stroje. Pokud chcete v Praze a okolí super firma udrzbadomecku.cz/... mají to s úklidem
NO, na prvni pokus dobra cesta, jaxi udelat reklamu.
Na podruhe jen dodam, ze jakakolo, kvalitne vyrobena strikacka je lepsi nez NEKDY ten posranej valecek. A to vam reknu rovnou i jako malir. jedine nastrikem dostanete na stenu barvu v hladkem provededni, jedine nastrikem se nenarusi struktura podkladu, a jedine nastrikem to bude mnohem rychlejsi. Staci vse hezky zakrejt a woblepit. To zabere par desitek minut a strikani vam PAK USETRI NEKOLIK DESITEK HODINNNNNNNNNNNNNNNN vcetne cekani na vyschnuti pred druhou vrstvou. Jo, ze delate jen jednu, aha, amateri ...!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.