Nika je to, co se dá pořídit z Hornbachu? Mám polskou kuchyni, není to NIKA. Zkušenost je taková, že jde o kuchyň "na jedno použití" Žádný zázrak, ale účel to splní a při slušném zacházení to i nějaký čas vydrží. Co bych taky za ty peníze chtěl? Hezký den.
gab*
Nevím jestli Hornbach,ale mají je v Orfě a tuším i Obi.Vyrábí fa.BRW.Mám omezené množství peněz a potřebuji zařídit větší část bytu,takže mi nezbývá asi jiné řešení,ale aby vydržela aspoň pět let...
Děkuji za názor,pěkný den
al bunda*
Při slušném zacházení vydrží pravděpodobně i déle. Jde o to, že asi bude hůře snášet stěhování a vzhledem k síle materiálů bude i omezeně únosná. Jak bylo řečeno - za ty peníze je to solidní kompromis.
Zkušenost nemám, ale mám ji zrovna také objednanou. Podle toho, co jsem viděla vystavené na prodejně, tak to opravdu není závratná kvalita, ale co by člověk za ty peníze chtěl, že? Vypadá pěkně a myslím, že pár let vydrží. Máme totiž od BRW i obývací stěnu, ta je v kvalitě daleko horší a přesto jsme s ní velmi spokojeni. Záleží asi jak s nábytkem bude člověk zacházet. Kuchyň je dost namáhané místo, ale neviděla bych to tragicky.
gab*
Dobrý den,zvědavost mi nedá zeptat se,jak to vypadá s vaší kuchyní?už ji máte doma?dobrá?
My si necháváme teprve dělat návrh na kuchyně BRW , ale Nika byla také vystavená na prodejně a vzhledem k ceně bych řekla, že to jde, viděli jsme horší, přímo polské kuchyně , ty byli úzké a nic moc. BRW bych přirovnala k Oresi , je to také polská výroba,Pokud kuchyň za málo peněz, tak ano Máme obávací stěnu polské výroby už přes 9 let a dvoje stěhování přežila bez úhony a stále je jak nová, horší to je s postelí, ta se po 5 letech slušně rozložila, takže postel nePřeji ˇat jste spokojeni!
s touto kuchyní zkušenosti nemám ale je to přece jen z Polska (olepení hran je stále ještě papírovou hranou ) cena je sice rozumná ale když k tomu přidáte cenu za montáž tak to zas tak levné není.
Ma zkusenost s polskymi vyrobky jak s obyvaky i s kuchynemi je ta ze v tuto dobu sve vyrobky zlepsily, uz rok mam kuchyni nika a je stale jako nova, je pevna dobre sedi nemeli jsme zadny problem ji seridit tak aby nikde nebyly skvirky. Jsem s ni naprosto spokojena. Jinou bych nechetela. Nejlevneji to vyjde kdyz si ji osobe objednate v Polsku.Myslim ze malo kdo ma min. 100 000 na novou kuchyn. a toto je super reseni.
Kuchyň Nika z Orfy máme doma již pět let.Teprve po dvou letech jsme se dozvěděli, že to jsou ty nejlevnější kuchyně, vyráběné pro použití na chaty a chalupy, ale ne k dennímu používání.Podle toho taky ta kuchyň vypadá.Všechno se z ní odlepuje, vypadává.Kvůli financím jsme neměli jiné zbytí než ji koupit, dneska už bych to ale neudělala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.