Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam dotaz. Jakym zpusobem co nejrychlejšim mam natrhat,rozstřihat kartony...od vina,jogurtu,piškotu,atd...? Použití na brikety,děkuji.
Jsem zaměstnán ve firmě, kde se často tzv. skartovávají různé listiny. Ze skartaček vyjedou takové úzké pásky papíru a tak mne napadlo, že bych je mohl lisovat na brikety. Koupil jsem si asi za pětikilo na aukru podobný lis, co máte Vy a dal se do toho. Do kýble s horkou vodou jsem dal odmočit na několik dnů proužky z papíru a pak z nich lisoval brikety. Řeknu Vám - je to docela oprc! Ale proč Vám to vůbec píšu - já jsem použil velmi nadrobno nastříhaný materiál a i tak ten musel být několik dní namočen, aby jakž tak změkl a rozmočil se. Jednalo se přitom o obyčejný kancelářský papír. U kartónů si myslím, bude problém jejich rozmočení ještě větší. No, já být Vámi, tak si za pár kaček koupím takový ten vysouvací plastový nožík s ulamovací čepelí a tím bych nařezal kartony na kousky max plochy 1 dm2. Ale stejně - je to hodně práce za málo muziky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.