Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosim poradte mi s timto lisem...mužete mi ho doporičit? Zkušenosti,a nazory...děkuji moc... Odměnim dobre odpovědi...
899 kč.
tak vodu máme ze studně děláme to přes léto a novin taky máme dost, letáky apd, možná že by to šlo i z kartonů ale to sem jeste nezkousel
my jsme ho koupily na uakru za nejakych 599 kc, jelikoš doma topíme tuhýma palivama nejvíce dřevo , a brikety taky děláme ze starých novin namočí se aroztrhají na kusy a jeste do toho přihazujem piliny apk slisujem a necháme uschnout, jako přitápět se s tím dá když nejsou kruté mrazy ale že by se topilo pouze s tema pairovejma briketma to si neumím představit, mpžná v kanech petry apd, my vytápíme dvougenerační barák tj nejakých 11 místností plus dvě garáže a jednu dílnu a jedem pouze na dřevo z jara kdž je chladno jedeme lehce na plyn
dneska cena plynu je tak drahá že vetšina lidí přechází na dřevo, ale ta oříprava dřeva, řezání adp, nekdy si říkám zlatej plyn jeden knoflik a topí se
Ahoj...takže taky ho maš? A da se to snim? Drži to? Nebo se krouti atd. ma nějake vady? Je mi jasne že to neni na vytapěni mam to same 2 generačni barak,2garaže a kotelnu...asi to same co ty
jedeme na dřevo,uhli a ted chci jen tak na doladěni...ty brikety...moc ti děkuju...napiš
ano máme ho asi rok, drží to v pohodě akorát se to musí nechat pěkne vyschnou nejlepší je to dělat přes léto a nechat vyschnout na sluničku, jestli myslíš jestli se ten lis kroutí tak ne je to docela z kvalitní ocely takže se nekroutí, dá se to s ním dělat v pohodě když je čas a nálada
jinak máme tento lis ten modrej koupenej přes aukro
Papír který obsahuje tiskařskou čerň (noviny) je zakázáno spalovat. Připouští se pouze na podpal.
V domácích topidlech lze bez následku sankcí spalovat pouze paliva pro která jsou konstruována a to způsobem uvedeným v návodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.