Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu... u starých umělohmotných nádrží na vodu u WC se mi poničila pumpa, která tlačí vodu do WC... vyměnil jsem poškozenou část, ale když"pumpu"namontuju zpět... nechce mi splachovat? Tušíte, kde může být zakopaný pes? Vše je tak, jak bylo před tím...
Díky za reakci
Zdravím,"jaremy"
Nechci dávat"knížecí"rady, ovšem kdyby bylo vše tak, jako před vznikem závady, nejspíše by to fungovalo. Chtělo by to trošku přesnější popis stavů"před"a"po". Jinými slovy - co to znamená"nechce mi splachovat"? Je to o tom, že do nádržky nepřitéká voda, nebo o tom, že z nádržky voda nechce odtéci? Čemu říkáte pumpa?
Zkuste dotaz zformulovat a situaci popsat tak, abychom si ji dovedli představit i my, co jsme Váš splachovač nikdy neviděli. Je možné přidat i fotky...
Hezký den.
Díky za reakci
"Pumpa"zařízení, které"aktivací"splachovací páčky pustí vodu do záchodu. Voda přítéká, ale"Pumpa"vodu nechce pustit na to co je v záchodu Původní závada... pokud"pumpu rozeberu, vnitřek tvoří děrovaný kruh a kolmo na něj cca 15 cm tyčka s pružinou... zmíně tyčka za kterou vlastně vypouštění venkovní páčka tahá zrezla a zlomila se... nahradil jsem jí novou a smontoval zpátky...
Ale voda pokud chci spláchnout... pumpa pošle jen dl vody ktery je v prostoru pumpy a nevytvoří sací tlak pro vypuštění nádržky...
Snad už jsem to popslal podrobněji... jak to vidíte...?
Zdravím.
Vidím, že nic nevidím.., ale zpět k diskusi. To, čemu říkáte"pumpa"je obvykle válec, který se má prostě zvednout a uvolnit otvor v nádržce, kterým poté samospádem steče voda na produkt v míse. Je-li tomu tak i ve Vašem případě, potom bych viděl problém v nastavení zdvihu. Splachovač je nad mísou a voda jde nejprve trubkou dlouhou cca 1,5 metru, nebo je to kombi?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.