Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sasanokový - je to učinný mop?

Od: fiik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chci se zeptat jaky mop na dlažbu a linoleum.Za rady a typi předem děkuju

doplněno 10.01.11 19:58:

ješte se chci zeptat na "sasanokový"mop jestli utírá dobře někdo si ho chálí a někdo ne tak nevím no

mimibazar.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

V rámci úspor jsem zkusila kde co levné, zkončila u (není na tom napsaný název)-zelená barva, na tyčce se to vymačká nenamáčíte ruce,dole ploška s nějakým hadrem na suchý zip-ten nový stojí asi 300 a vydrží tak rok, cena celého zařízení do 800 super, jsem na vozíku a vytřu podlahu i v sedě.Podlaha je téměř suchá hned. Zkusím na netu najít dodat název.

doplněno 10.01.11 20:13:

Mop set Leifheit 55346 Twist-myslím, že je to ono.

marenka*
hodnocení

0x

Měla jsem mop s třásněmi, podlaha mi přišla dlouho mokrá a i tak mi nevyhovoval, přišlo mi, že nečistoty spíš "matlá". Skvrnu třeba od vylité šťávy taky neutřel hned. Nespokojenost. Pak jsem si koupila mop s houbou na konci, ta držela jenom chvilku. Teď mám takový placatý, kam se navlékne úzký chlupatý hadr a super. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]