Nejste přihlášen/a.
Rok, to je na záruční opravu..pokud v záruce žuchne řemen dolů je něco špatně...
Záruka, pračka nepere, nic neplatíte...
doplněno 09.01.11 00:28:Lol z výstavy..kdo to zas nakukal..jakékoliv pračky z výstavy si rozeberou ti co jsou u zdroje...
doplněno 09.01.11 16:49:Za dojezd je cca 300-900 czk..podle toho odkud kam se jeda a jakou bestii na krk dostanete...
Souhlasím s Hangarem! Nebudu se vrtat do pračky v záruce, abych záruku ztratil. Když po roce spadne klíňák, je opravdu něco špatně!
Pokud nemáte známého opraváře, tak si připravte nejméně 1000,- Kč a více, pokud bude nutno vyměnit nějaký díl. Ke mně opravář jen přijedel, podíval se na pračku, změřil jeden odpor, trvalo mu to cca 10 minut, řekl, že by oprava stála 2500 popřípadě i 3500. Tak jsem mu řekl, že radšim koupím novou pračku a on řekl : Tak nashledanou a dáte mi 450,-Kč!
doplněno 09.01.11 12:12:Tak jsem mu dal 300,- Kč bez dokladu o zaplacení. C´e la vie!
Teď jsem se právě ptal, když jsme sháněli řemen. Počítají cca 300,- dopravu a 80,- Kč za každých 15 minut práce. Alespoň tady u nás. A samozřejmě materiál - náhradní díly.
Odkud jste - tedy - v jaké lokalitě máte umístnou tu problémovou pračku? Jen, že - kdybych jel náhodou okolo, mohl bych za kafe udělat naprosto nezávaznou, neprůkaznou a laickou diagnostiku závady...
Dobrý den,
pokud je pračka rok stará nic bychom s ní neměli dělat, jen dle manuálu čistit filtr apod. Jestli jí rozeberete a s ní se pak něco stane, můžou Vám odmítnout záruku. Whirpool má nasmlouvané své opraváře, jsou krytí.Mají svou info linku 840 11 13 13 tam zavolat a říct co a jak vezměte si k ruce záručák budou chtít výrobní číslo nebo tak. Jsou velice rychlý k nám přijeli do dvou dnů.Hodně ťěstí..
PS: my měli problém jen s přívodní hadicí, nic nechtěli, vyměnili a odjeli, Pračka pere...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.