Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , prosím o radu pokud má někdo zkušenost ,jak zavařit polévku do sklenic , aby např.vydržela na dovolenou ,nebo jako rychlé jídlo ,děkuji
Jedině černou polévku -zabíjačkovou, vařit hodinu pak nechat vychladnout a ona krásně zrosolovatí. Na dovolenou jsem zavařovala pouze maso a to i uzené ve vlastní šťávě-hodinu, pak vychladnout a znovu hodinu, víčka jsem měla vždy s červenou gumou. Polévky ze sáčku a maso už upravíte jak potřebujete, např se zelím a knedlíkem ze sáčku, nebo svíčkovou opět ze sáčku, nebo jen udělat rýží nebo těstoviny, brambory. Nikdo si neztěžoval. Maminka maso peče a zalévá výpekem a sádlem do sklenic, pak vaří hodinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.