Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zavařování polévek do sklenic

Od: sykorkape* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , prosím o radu pokud má někdo zkušenost ,jak zavařit polévku do sklenic , aby např.vydržela na dovolenou ,nebo jako rychlé jídlo ,děkuji

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidus*
hodnocení

2x

Jedině černou polévku -zabíjačkovou, vařit hodinu pak nechat vychladnout a ona krásně zrosolovatí. Na dovolenou jsem zavařovala pouze maso a to i uzené ve vlastní šťávě-hodinu, pak vychladnout a znovu hodinu, víčka jsem měla vždy s červenou gumou. Polévky ze sáčku a maso už upravíte jak potřebujete, např se zelím a knedlíkem ze sáčku, nebo svíčkovou opět ze sáčku, nebo jen udělat rýží nebo těstoviny, brambory. Nikdo si neztěžoval. Maminka maso peče a zalévá výpekem a sádlem do sklenic, pak vaří hodinu.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]