Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na utíraní prachu - máme ho hodně

Od: fiik* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den chci se zpetat na naké tipy na utíraní prachu. Máme doma hodně prachu a at ho utíráme každej den tak tam porát je a ji když ho utreme 3 dene tak furt bude mrcha jedna. Tak jesli máte někdo naky tipy triky tak se podělte děkuju

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Nejsem otrok domácnosti, prach utřu dvakrát do týdne Prontem a jinak ho ignoruju. Nosíte brýle? Zkuste to jako já a sundejte je. Na okna mám taky fígl dřív jsem je myla 4x-5x do roka. prala záclony a dnes už nezvládám, manžel i dcera tvrdí 2x stačí a tak zatáhnu žaluzky a nevšímám si toho. Po kotníky v hnoji tu nechodíme, domácnost je průměrně uklizená.

fiik*
hodnocení

Na okna nak kašlem a když je nejhůř tak si vezmu takovou sasankovou rukavicu a vyleštím je a bez vody jenom tak na sucho a je to lepsi než normálne. A prontem to prrávě "šudlíme" a nák mě ten anitstatickej eefekt neprijde. Uvažuju o elektrické prachovce co prej pracuje na el. náboji kterej pritahuje prach tak si asi pořídím no

patronka*
hodnocení

0x

Používat Pronto nebo Lynn - má údajně antistatický účinek, který zpomaluje usazování prachu a nebo prach neutírat a dělat, že ho nevidíte.

hodnocení

0x

Chce to kupit poriadny vysavac a zo zaciatku vysavat kazdy den a poriadne. Mali sme starsi zelmer cobru, myslel som ze aky je super. To ze nebol az taky dobry, som zistil, ked som pred sviatkami kupil Z8810 P. Ani sa mi nechcelo verit, kolko bordelu som videl v sacku po prvom vysavani. Bol to hlavne taky tmavy prach. A co je hlavne, teraz mozem konstatovat, ze vdaka tomuto novemu pomocnikovi sa nam v byte usadzuje ovela menej prachu.

fiik*
hodnocení

My máme vysavač miele na který nemužu říct äni popel a už za ty peníze to jako fakt ale proste prach se u sná drží porát no :(

proalergiky.cz/...

Souhlas..vysavač a kvalitní..nejlépe co to stčí hnedka dovody a dělá bahno..minimum prachu jde zpět do bytu a skoro se nepráší..

Nicméně pokud bydlíe vedle cementárky..tak nepomůže nic.Elektrick prachovka nepomůže, prach je z lidí, postelí, koberců, nedostatečného úklidu podlahy a vnějšími vlivy..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Řešení je jednoduché, zabránit přístupu prachu do bytu. Co máme plastová okna, tak je to úplně o něčem jiném.

fiik*
hodnocení

Nová okna máme taky ale jenom zepředu baráku v zadu budem měnit letos tak se trěba zlepší když budou vššecky vyměnené tak uvime no a děkuji za odpovědi.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

Vytvor si v nove vlakno, dostane sa ti pomoci od viacerych.Nie kazdeho zaujima danna tema s prachom.;)

buss
hodnocení

0x

V bytě se má BYDLET a ne ho furt pucovat. U některých lidí je to jak v muzeu, jako by tam nikdo nebydlel.

fiik*
hodnocení

Mě de jen oto že sme doma všici alergici jinak by sem na to kašlal

marenka*

Nám hodně od prachu pomohla nová podlaha. Místo koberce plovoučka. Prachu je o hodně méně a věřím tomu, že kdybych nebyla líná a každý den vytřela, bylo by ho mnohem méně. Je to znát.

doplněno 07.01.11 20:05:

To taky. Krátké záclonky bez závěsů. *palec*

aaaaaaaaaaaaaaaaa

tak. Koberce nebrat. Zbavili jsme se jich před, no už je to strašně let. Ač byly udržované, pravidelně luxované tak jsem žasnul co z nich vypadalo při likvidaci. A vysavač. To je jen větší či menší výřivka prachu a roztočů. Leda snad voďák, ten toho asi zachytí víc. Závěsy, také jsou dávno pryč, záclony a žaluzky. A to nejsme alergici.

vodne vysavace sa v testoch robenej na kvalitu filtracie umiestnili daleko za kvalitnymi sackovymi vysavacmi, s hepa filtrami.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

je to možné, nesleduji, neřeším, nepotřebuji. Krásný život bez hlučící bedny, jen hadr tiše jezdí po podlaze.

buss

Tak nějaké filtry, lapače prachu. (jsou elektronické).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]