Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička prádla kondenzační užší než 60x60

Od: 1jana® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, marně hledám, zda existuje kondenzační sušička prádla v užším provedení než cca 60x60 cm, jde mi o hloubku sušičky,nejlépe méně než 50 cm. Za informace všem dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kondenzační ne...

Existují nástenné sušičky na zed o veikosti nekolika krabic od bot...

Jinak suška lze postavit na širokou pračku pokud to náhodou nepadlo na mysl...

doplněno 07.01.11 18:24:

Tady je..jde volně postavit, pověsit..je menší..

susicky.heureka.cz/...

doplněno 07.01.11 18:26:

Ještě máte možnost novou pračku se zárukou prodat..se zárukou to půjde celkem snadno..

A pak koupit set suška+pračka který je vždy výhodnější než vše zvlášt a třeba jako bonus dostanete mezikus zdarma..

doplněno 07.01.11 21:12:

Davám odkaz na relativní kvalitu ..tedy oproti zmíněné značce davám odkaz na limuzínu..

Vodou.? *smich* Tou se chladí jen auta :)

Dodám jen to že přímo s touhle bednou nemám žádné zkušenosti ani info..vím jen o panelákových rozměrech...

Aeg, popř miele v té velikosti...ale neznám.

Ale i tak doporučím spíše širokou pračku a na ní sušku..vzhledem k te velikosti..neumím si představit dost dobře dobu sušení třeba ryflí..odhadem tomu dám tak 3 hodky..ale jen střílím..malá suška málo věcí, popř. malé věci...

hodnocení

Díky, ale pokud je pračka nová a 45 cm, tak padají na mysl jiné možn osti ;) Botokrabicové vyrábí kdo?

doplněno 07.01.11 20:39:

Tak tato Elektrolux by vyhovovala, nevíte zda je chlazená vodou či vzduchem? Ještě jsem náhodně objevila BRANT shora plněná š. 40 cm- to asi není nic moc kvalita tato značka?

jokr
hodnocení

0x

U sušičky na prádlo, jak už vám radí jiní, zkuste ji postavit na pračku. Nebojte, já měl v malém bytě na pračce ledničku... A šlo jim to... U sušičky je potřeba větší buben, než jaký má pračka. Prádlo se při sušení musí "rozprostřeít", jinak vytáhnete suchou kouli, asi z vašeho prádla. O tomto vímněco více, zabýval jsem se prádelenskými stroji asi 7 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]