Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrývací lišta

Od: mjoe odpovědí: 5 změna:

Dobrej, potřebuju poradit. Na chodbe mám na zdi dřevěný obklad, ale časem začal od zdi odstupovat, tak jsem jej pořádně uchytil. Jenže, z hora, mezi obkladem a zdi je několika milimetrová až centimetrová mezera. Chtěl bych tam dát nějakou lištu, a napadlo mě, jestli se nedá koupit nějaká gumová, rohová lepící lišta? Nemůžu najít. Ještě jsem uvažoval zaspárovat tmelem, ale toho tmelu by bylo potřeba více.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

A proč tam nekoupíte lištu dřevěnou - rohovou, ta by byla asi nejlepší, né ( dřevo k dřevu)? Myslím, že má vnitřní šířku cca 4-5 cm a minimálně centimetrovej roh.

hodnocení

0x

To nahoře na palubkách nemáš žádnou ukončovací lištu? Pak by bylo nejelegantnější nechat udělat novou, trochu širší lištu.

mjoe
hodnocení

Ano, ukončovací lištu tam mám, ale právě nedoléhá už přímo ke zdi. Je tam mezera. Dřevo je světlé a zeď je bílá, proto mě napadla takový způsob. Dávat další hrubou lištu na lištu už se mi nezdá tak vhodné.

Já jsem nemyslel dávat lištu na lištu, to by opravdu nebylo hezký. Tu puvodní lištu sundat a dát místo ní novou, širší.

jabraka*

Není problém potřebnou lištu i vyrobit,maflem dvakrát po délce říznout a je lišta,jaká bude potřeba.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]