Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s centrálním vysáváním? Stavíme dvoupodlažní domek cca 9,5x10m a máme malé dítě. Rozhodujeme se, zda pořídit centrální vys. či klasiku. Je toto vysávání lepší než klasickým vysavačem? Děkuji za odpovědi.
už jsem ho chtěli dávat někdy začátkem léta, vybrali jsme agregát, všechno, pak se to okolnostmi pozdrželo, takže k realizaci dojde v následujících týdnech. Byli jsme u dvou známých, kde jsme to okoukli, a naprosto nás to přesvědčilo. Pokud jste ve fázi začátku, popřemýšlela bych o novince, tedy uložení hadice ve zdi, tedy bez nutnosti tu jednu neustále přenášet.
...dobrá rada, moc děkuji i za tu připomínku o novince, zaměříme se na to a zvážíme i tu finanční stránku..
Lui, to dnes ještě nevím, ale rozhodně už s tím budeme počítat a necháme při stavbě zazdít trubky, jak píše níže jabraka, a ve finále se rozhodneme
No, to Vám přeju. Mě už po rekonstrukci na tohle nezbyly peníze. Sice mě to mrzí ale život jde dál. I kdyby teď byly, stejně bych to už nerozkopával. Ale stejně jsem přesvědčený, že je to báječná věc. Žádný prach, žádný rambajs...Představa že člověk může koukat na fotbal i když manželka luxuje, no není to paráda?
Máme ho už několik let.Pokud jde o funkci,při vyssávání žádný prach a smrádek z výfuku,cyklon je v garáži a prach se pohodlně vysype .Ty hadice,záleží,kolik zásuvek si pořídíte.Trubky máme všude zazděné už od stavby.
Pak stačí jen poměrně krátkou hadici poponést.
JABRAKA
Centrál je dobrý,má každopádné své výhody(nefouká nic do domu a máme ho taky),ale pro doopravdy kvalitní úklid i do hloubky(koberce sedačka a hlavně matrace v ložnici) jsme si pořídili ještě vodní separační vysavač(nebudu dělat reklamu) a nyní jsme fakt spokojení.Dokonce se nyní u nás s ním uklízí více - umí totiž i to co centrál ne.
My máme novostavbu a tam sem si prosadil cen. vysavač. Nemužu si vynachválit když se nedko díva na TV tak mužeš v klidu luxovat jde slyšet jen nasávaný vzduch. My máme taky dvoupodlažní domek na hoře máme 4 pokoje+ chodba a máme tam 5 zásuvek+ jednu sací mezu v pracovně. Dole máme velkou kuchyn tam je taky saci šterbinu a pak pokoj pro hosty a koupelna+WC a taková 13 komnata no a dole mame 3 zásuvky takže 7 zásuvek+ 2 šterbiny a mužu říct jen jedno SUPER bezprašnost bezhlučnost a máme agregát který vysává aji vodu a všecko s výbavou nás to stálo celkem 79999KČ a té časty vubec nelituuji jenom si ho pořídte neprohloupite
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.