Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou myčku?

Od: sluni odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Budeme muset skoro po 3 letech vymenit myčku nádobí. Stávající je značky Mora, plně integrovaná a větší šunt jsem neviděla. Neustále myje špatně - zaschlé zbytky jídla, špinavé skleničky... a to i po 1,5 hodině mytí. :( Přemýšlíme, že by jsme již nekupovali věstavěnou a určitě chceme, aby měla digitální panel (ať víme, jak dlouho ještě bude mýt atd.). Koukala jsem na značku AEG. Myslíte, že je dobrá? Nebo mi poradíte jinou značku?

Děkuji moc za rady. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

AEG je dobrá kvalitní značka - také v jiné cenové kategorii než Mora.

Špatné mytí - není to způsobeno např. použitím špatného mycího prášku? Co používáte? Nám se osvědčil Jar v polštářkách, prášek Calgonit...

dáváte sůl? pravidelně? a pravidelně čistíte sítko na dně myčky?

Zkuste ještě celou myčku vyčistit na prázdno s mycím prostředkem - prodává se speciální...

Jestli ani to nepomůže, pak to bude asi myčkou, no...

sluni
hodnocení

Děkuji za odpověď. Používám sůl leštidlo calgonit, na mytí polštářky Jar. Myčku pravidelně myji přípravky na čištění. Už jsem vyzkoušela vše možné, ale opravdu je to myčkou. Měla jsem tu opraváře na jiný spotřebič Mora a sám mi říkal, že zn. Mora je jedna z nejhorších. :( Bohužel jsem to nebyla já, kdo vybíral spotřebiče...přišla jsem už do hotového, takže jsem si nemohla vybírat.

stirecek*

Časem se ucpou ty otvory v těch otočných ramínkách a voda pak neostřikuje nebo málo. Stává se to u všech myček bez ohledu na značku, vodní kámen se z těch ramen musí vyčistit, mělo by to jít rozdělat.

doplněno 05.01.11 19:29:

Koupili jsme tuhle

mall.cz/...

za 5990Kč. Dole jsou i recenze majitelů. Spotřeba el 0,74kw a deset litrů vody na eco program, na jiný program ani nemyjeme, myčka myje nádherně i připečené hrnce. Zbytečné dávat víc peněz.

hd*
hodnocení

0x

doporučuji AEG - v úrovni 12.000,-Kč - bez závady, myje dokonale, tichá...prostě bez problémů. V současné době bych doporučil koupit v EURONICSU kde máte 4letou záruku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]