Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cisteni kotle Atmos

Od: flinstoun* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,mam kotel Atmos C 18S a potreboval bych ho vycistit.Nemate nekdo navod,prirucku,nebo radu jak na to.Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

otevřeš dvířka na kotli vymeteš pak otevřeš popelník tam to taky vymeteš potom vzadu nahoře je takový deklík s dvěma křídlovými maticemi ten sundáš posviť tam baterkou a když uvydiš nános sazí tak vem škrabku a pečlivě oškrábej dole pak je taky deklík ten otevři a všechno vyšťourej ven vše pečlivě uzavři lehce dotáhni

doplněno 14.01.11 18:09:

kotel je zplyňovací tak při hoření vzniká minimum nespálených částic z toho plyne malá nutnost čištění

jokr
hodnocení

0x

Když máte přístup k internetu, tak mi nejde na pochopa, že jste si nenašel Atmose na webu. Já stál před kotlem Atmos a domorodci si dělali legraci, jak ten podivín z města neumí topit v kotli. Jenomže, když já topil v kotli, tak s nimi rodiče očurávali...
Z kotle jsem si opsal typové označení a prohnal jsem net. U výrobce jsem si našel příslušný typ kotle a stáhl příručku, návod k použití... A pak jsem šel ke kotli topit. Netrvalo to déle než 20 minut... U zplyn. kotle je jiný druh hoření a vyžaduje jiný druh obsluhy, asi bych se nejprve skutečně řádně obeznámil a co nevím, tak mám u úst telefon a zeptám se ve výrobě, či e-mailem. Odpověděli mi, proč by neměli odpovědět vám?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]