Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrá houba na plíseň v bytě

Od: kmacek* odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne, nedávno jsem slyšela v Receptáři o Chytré houbě, která by měla údajně požírat plíseň v bytě a zlikvidovat ji navždy, nevíte někdo, jak se konkrétně jmenuje? Našla jsem Chytrou houbu _ Bio Repal, ale ta údajně funguje jen dočasně _ jen cca rok, což je pro mě problém, protože se nám objevila souvislá černá plocha plísně za skříní, plíseň tam potřebujeme zlikvidovat navždy, protože je složité skříň rozebrat . Nevíte, jestli byla v Receptáři myšlena houba Bio Repal nebo existuje ještě jiná? Děkuji za odpovědi. Martina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

2x

Jmenuje se to Biorepel, jsou to nějaký bykterie, co "požírají"plísně. Myslím ale, že nic na "furt"nenajdete, i ten rok je docela úspěšná doba na zlikvidování plísně. Leda vybourat zadní stěnu od té skříně, a tam to jednou za rok Bio repelem natřít . My jsme měli stejný problém, zkoušeli jsme všechno (100 let starý nájemní dům s majiteli, kteří se o něj nestarali), tak jsme to vyřešili přestěhováním.

Více o bio repelu najdete zde:

www.biorepel.cz/

Přeji hodné úspěchů v (podle mě nevyhratelném) boji s plísní. My jsme ho prohráli.

hodnocení

1x

musíte odstranit příčinu plísně, nikoliv pracně a draze následky. Naždy to určitě neodstraní.

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím s Milanem, pokud chcete řešení "navždy", musíte odstranit příčinu vlhkosti. Bio-Repel (neboli chytrá houba) funguje na tom principu, že požírá "škodlivou" plíseň a tím se vlastně živí. Až plíseň sežere, sama "chcípne hlady" a původní plíseň z vlhkosti se pravděpodobně znovu objeví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]