Dobrý den, máte někdo dobré zkušenosti a tím pádem i doporučení na kvalifikovaného stavbyvedoucího pro stavbu v Praze? Pokud ano, můžete mi na něj dát spojení? Moc děkuji za odpovědi a přeji hezký den. Svatoš
Neměla by otázka znít spíše doporučení stavební firmy která odvádí kvalitní práci? A ještě by bylo záhodno říci o co jde, ne všechny firmy dělají všechno...
yurek*
Já si zas myslel, že hledá "stavební dozor".
denny*
Díky za odpověď, ale když budu chtít stavební firmu, tak si o ni napíšu, já chtěl pouze stavbyvedoucího!
hledat stavební firmu a stavební dozor jsou 2 zcela rozdílné věci. Stavební firma má obvykle vlastní dozor a majitel stavby potřebuje druhého - nezávislého, ktery dohlédne na stavbu z jeho pohledu...
A stavby vedoucí je ještě něco úplně jiného, ale těch na volné noze moc nebude. Většinou se dá suplovat stavebním dozorem s organizačními schopnostmi.
Stavbyvedouci- manik ze stavebni firmy co hlídá většinou několik staveb co firma provádí, usměrňuje mistry atd, dá se říci i něco jako interní stavební dozor
Stavební dozor- někdo koho si najme stavitel/majitel stavby aby hlídal průběh stavby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.