Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny...jsem astmatik a prach mi nedělá moc dobře na plíce
zvažuji vysavač popela...stačí ten obyčejný manuální nebo je lepší si připlatit a koupit něco pořádného?
chtěl bych s tím vysávat kotel a krb...v kotli se topí skoro furt, takže popela je docela dost...
díky za tipa
Vemte tu plechovku k vysavači, saje jako klasický vysavač a popel zůstane v piksle tu pak vysypete...
no na to jsem koukal...asi do toho teda půjdu...škoda jen že musím tahat jak vysavač tak i tu pixlu...
Zakoupil jsem ke krbu vysavač na popel přímo s motorem. Tahat vysavač a ještě k tomu další pikslu se mi nechtělo.Není to na dlouhé vysávání, dost se zanáší filtr, ale na dočištění to stačí. V akci stál něco kolem tisícovky.
doplněno 20.11.12 22:19:Vysávat s tím všechen popel co vznikne je nesmysl. Tyto vysaveče jsou pouze na dočištění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.