Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač popela?

Od: weka* odpovědí: 8 změna:

zdravím všechny...jsem astmatik a prach mi nedělá moc dobře na plíce ;)

zvažuji vysavač popela...stačí ten obyčejný manuální nebo je lepší si připlatit a koupit něco pořádného?

chtěl bych s tím vysávat kotel a krb...v kotli se topí skoro furt, takže popela je docela dost...

díky za tipa ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd*
hodnocení

0x

Vemte tu plechovku k vysavači, saje jako klasický vysavač a popel zůstane v piksle tu pak vysypete...

weka*
hodnocení

no na to jsem koukal...asi do toho teda půjdu...škoda jen že musím tahat jak vysavač tak i tu pixlu...

Zakoupil jsem ke krbu vysavač na popel přímo s motorem. Tahat vysavač a ještě k tomu další pikslu se mi nechtělo.Není to na dlouhé vysávání, dost se zanáší filtr, ale na dočištění to stačí. V akci stál něco kolem tisícovky.

doplněno 20.11.12 22:19:

Vysávat s tím všechen popel co vznikne je nesmysl. Tyto vysaveče jsou pouze na dočištění.

weka*
hodnocení

no já s tím potřebuji vysávat kotel, tak bych byl rád, kdybych filtr nemusel čistit až tak často...

jestliže jednou vysaju popel a hned jdu čistit filtr, tak mi je ten vysavač na prd, protože se při čištění filtru nadýchám prachu natolik, jakobych čistil kotel ručně:-D

miljan*

Na čištění filtru druhý vysavač, třetí vysavač,...*pivo*

weka*
hodnocení

takže vidím, že metlička a lopatka a 10min práce s respirátorem je to nejlepší :-D

hodnocení

0x

nekupuj,vyhozený peníze,po každé čistit filtr,hned je to ucpané,musel by to být nějaký průmyslák který je určený přímo na prach a takovéto nečistoty,ale cena a velikost je jinde.tohle jsou vyhozené peníze je to tak vzít lopatku smeták vše vybrat a pak to dosát právě tímto vysavačem

zabu
hodnocení

0x

Existují tzv centrální vysavače s mokrým odlučováním. Asi není nejlevnější, ale zato nepráší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]