Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavební míchačka k čemu je nožní brzda

Od: rajnoch* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, uvažuji o koupi stavební míchačky na rekonstrukci domu. Tento model se mi líbí, jen by mě zajímalo k čemu je tam dobrá ta nožní brzda. K rychlému zastavení nebo při vysýpání...? stavebni-michacky.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Samotnému popisu nerozumíte? Míchačka má nožní brzdu, umožňující snadné ovládání při nastavování libovolné polohy bubnu.

Jedná se o zařízení, které je ovládáno nohou a je tam k tomu, aby sklon bubnu míchačky držel v požadovaném náklonu jak při míchámí, tak i při vyprazdňování.

rajnoch*
hodnocení

Díky za vysvětlení. Ale neodpustím si připomínku: Kde vydíte ten popis. Já tam vydim jen nožní brzda, kde ovšem není vysvětleno k čemu je a to já, co se míchaček týče laik přeci nemohu vědět k čemu je. :)

cyril*

Ten popis jsem okopíroval z Vámi zadaného odkazu. Asi musíte lépe hledat. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]