Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou myčku?

Od: evina* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den,

vybírám svoji první myčku, nemám tedy žádné zkušenosti, ale líbí se mi docela myčky od Bosche, mají zásuvku na příbory. Známá si furt stěžuje, že v těch normálních koších se jí stává, že to myčka neumyje pořádně.

Vybírám mezi těmito

mall.cz/...

mall.cz/...

kterou by jste mi doporučili?

Děkuji.

Eva

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucinkaf*
hodnocení

2x

nemusíte vůbec sahat po předražené miele, u nás v rodině byla vždy myčka od bosche, mamka ji má 11 let, táhne jí na dvanáct a za celou tu dobu neměla jedinou opravu, je tichá a myje výborně. Také mě čeká koupě nové, pokud bude vestavěná s panelem, bude to AEG proto, že všechny spotřebiče jsou od AEG, pokud bude plně vestavěná, vybírám ze dvou, jedna AEG, druhá Bosch, a to hlavně proto, že zkušenost s myčkami AEG nemám, naopak s Bosch ano a tím pádem sázím tak nějak na jistotu...:)

evina*
hodnocení

A jaký tip vestavný myčky máte vybráno od AEG?

Eva

elbarto*
hodnocení

0x

V koších se to fakt neumyje pořádně, vaše známá má pravdu.

Ale já doporučuju Miele, jednu od nich máme už osum let a za tu dobu měla jen jednu poruchu :) Babička ji má asi 3 roky a poruchu neměla žádnou, navíc obě mají to patro na příbory...

Abych to zkrátil radši vemte nějakou od Miele, ty jsou dobré všecky. A radši pro to zajděte do nějakého elektra, kde vám poradí, tohle bych přes internet nekupoval

evina*
hodnocení

Tak na Miele opravdu nemám, už tyto od Bosche jsou finanční strop, plánovali jsme max. do 13 tis. kč.

Zařizujeme celý dům, tak nemáme na rozhazování, nechci ale zase nějakou úplně obyč.

Prostě myčku aby umyla, tak jak má a nebyla moc hlučná, protože máme kuchyň s obývákem.

petass*
hodnocení

0x

U toho Bosche bych nechodil příborové zásuvky. Miele jí měla jako první a prvenství jí v tomto zůstalo. Podle názoru odborníků i známých je příborová zásuvka u Bosche spíš nevýhoda.

evina*
hodnocení

Ještě se mi líbí tato

mall.cz/...

hodnocení

0x

Berte AEG, [bosch jsou šmejdy]..a miele...no radši ani nemluvím kolik stojí příjezd technika..ty je jejich skvělé se nekazící stroje se kazí taky..

Jedno doporučení, čím méně vestavba(nejlépe volně stojící na nožkách) tím levnější opravy, snadnější montáž atd...on ten super vzhled má obrovské množství nevýhod..potom chcete levnou, řeknu upřímně že dřevo tříska časem zvlhne a je to ee..

hodnocení

0x

dnes už se na příbory od košíků přechází k plastovémo "pařadači" kde se jednotlivé příbory osadí jednotlivě. Je to zajímavé.

elbarto*
hodnocení

0x

Pokud chcete aby se příbory umyly pořádně tak by podmínka č. 1. měl být šuplík na ně, (koš je slušně řečeno na prd)

Ale myčku nevybírejte přes internet, zajděte do nějakého elektra (Datart, Okay...) kde vám poradí, doporučí, vysvětlí, a teprve pak ji kupte, třeba přes ten internet

evina*
hodnocení

To bych ráda, ale prošla jsem v HK všechna elektra a v žádném vestavné myčky nemaj, všude nabízí volně stojící nebo podstavné.

Takže nemám na výběr...

Děláme novou kuchyň, takže chci myčku vestavnou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máme už pár let myčku Bosch - volně stojící a žádný problém. Myje super i příbory v košíku. Prostě umyje všechno i zaschlé hrnce, které stojí 3 dny na sporáku.

5o

Tak to vám upřímně závidím. My máme Candy a pokud bych tam dala zaschlý talíř třeba i jen od polévky,tak to neumyje. Musím to dělat tak,že opláchnu ihned studenou vodou,aby to nezaschlo. Upřímně-dost mě myčka zklamala,chtěla jsem,aby hlavně umyla kastroly a pánve,ale to děla velice špatně. Tak nevím,kde je chyba? Dávám Somat tablety,ale chyba asi nebude v nich,ale v myčce.

ladinpraha*

My jsme vyzkoušeli Somat jenom jednou a konstatovali jsme, že nic neumyje. Takže Calgonit a v poslední době Jar. Jinak myčka myje opravdu až moc a já nadávám, že se tam dávají teflonové pánve a nože, ačkoli jim to evidentně škodí.

5o

Tak dobře,vyzkouším i jiné tablety,snad to nebude pouze myčkou.Dík za radu!

stirecek*

Vyzkoušejte Denkmit tablety a budete spokojená. Za stovku 60tablet a umyjí všechno včetně zaschlých hrnců a příborů v košíku, to vše v myčce za šest tisíc kč na program eco. Taky jsem uvažoval o Bosh myčce s cenou kolem 12-13tis, dnes vím, že by to byly jen vyhozené prachy.

5o

Děkuji za tip,vyzkouším.Myslím,že prodává DM drogerie.

stirecek*
15.01.11 19:19

evina*
hodnocení

Každý píšete něco jiného, jeden že šuplík na šuplata rozhodně ano a další zase že ne...tak jak se v tom mám vyznat?*bzum*

doplněno 07.01.11 18:34:

Šuplík na příbory, néé na šuplata :D

ladinpraha*

Samozřejmě, že každý píše něco jiného, protože každý má nějakou vlastní zkušenost. S něčím dobrou, s něčím špatnou. Až bude na trhu jenom jedna myčka, tak se můžeme v názoru shodnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]