Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění termosky

Od: maikyla odpovědí: 6 změna:

Chtěla jsem poprosit o radu čím čistit termosku?I když ji vymeju,vyčistím tak pak když se do ni udělá čaj,vydrží tak den čerstvý a druhý den ráno se už pít nedá Poradí mi někdo prosím děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

otázka je napsána dvojsmyslně...druhý den ráno asi nepijete dva dny starý čaj, že?:-P

hodnocení

1x

to není termoskou, bude to čajem, obsahuje různé látky, které se po vylouhování ve vodě časem mění... zkus ten samý čaj nechat dva dni v hrnku, dopadne stejně...

hodnocení

1x

Při nalití čaje do termosky přidejte pár kapek citronové šťávy, čaj bude pitný i druhý den a nebude na něm "škraloup". Při mytí termosky používám nevařenou rýži, zaleju trochu teplou vodou uzavřu a protřepu. Pro odstranění zápachu stačí voda s citronem nebo s octem, nechat chvíli působit a pak pořádně vypláchnout a nechat termosku uschnout a neuzavírat víkem!

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Zkuste ji vyvařit ve vodě s jedlou sodou.

jolana10
hodnocení

0x

to vypadá divně, ale pamatuji si, že čaj v termosce moc nevydržel alespoň v té klasické. Jinak nám čaj vydrží v konvici i 2 dny a je pořád chuťově dobrý. Já bych zkusila potravinářské savo. Doma taky dezinfikuji.

buss
hodnocení

0x

Dokud na něm neplave plíseň, tak je poživatelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]