Nejste přihlášen/a.
V ROCE 2011 V LÉTĚ TO BUDE 5 LET,BUDE NÁM KONČIT ZÁRUKA NA PLASTOVÁ OKNA.DĚLALY SE KDYŽ JSEM BYLA SAMA JEN S RODIČI,KTEŘÍ TOMU NEROZUMÍ STEJNĚ JAKO JÁ.POTOM SE K NÁM STĚHOVAL MŮJ A VOLALY JSME FIRMU PO DVĚ ZIMY NA SEŘÍZENÍ,FURT SE NÁM ZDÁLO,ŽE TAMA TÁHNE.TECHNICI VŽDY OKNA DOTÁHLY,PROMASTILY,ALE ZMĚNA ŽÁDNÁ.
LETOS JSME PŘISTAVOVALY A JINÁ FIRMA NÁM OPĚT DÁVALA PLASTOVÁ OKNA,ÚPLNĚ JINAK ZAPĚNĚNÁ,PO CELÉM RÁMU BEZ MEZERY.POPRVÉ TO TAK NEBYLO A JDE TO I VIDĚT,MŮJ RENOVUJE POKOJ PO RODIČÍCH.CHTĚL OŠKRÁBAT MALBU NA ŠPALETÁCH A MÍSTO MALBY SE MU LOUPALA I OMÍTKA,KDE JE JASNĚ VIDĚT,ŽE TO NENÍ ZAPĚNOVANÉ JAK MÁ BÝT A PROMRZÁ TO KOLEM ŠPALET. ZAPRAVOVAL NÁM TO JEDEN MÍSTNÍ ZEDNÍK,KTERÝ SI JEŠTĚ PĚNU DOKUPOVAL.
MŮJ TO CHCE REKLAMOVAT,DOKUD TO JDE . VLASTNĚ K NÁM ZA PÁR DNÍ MÁ PŘIJÍT OPĚT TECHNIK,JE NĚJAKÁ MOŽNOST ,ŽE SE DOMŮŽEME NÁPRAVY-TY NAŠE OKNA JSOU UŽ ZŘEJMĚ K NIČEMU NEPLNÍ SVŮJ VÝZNAM A UŽ ASI ANI NEBUDOU-CO S TÍM?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.