Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rádcové milí Přeji klidný povánoční čas a doběh stávajícího roku. Mám prosbu. Kde bych se mohla pídit po někom, kdo by byl schopen vyrobit kousek nerez drátku, tj. namodelovat ho do požadovaného tvaru, tak aby pružil, a nasadit ho do starého sítka na slévání nudlí? Je to nejlepší věc na svět, snad si někteří vzpomenou... Vypadá to jako běžné nerez sítko na slévání nudlí, co se prodává dnes, ale z prosředka vede ještě zachycovací kovový plátek, který se upevní na protějším okraji hrnce - a právě tím drátkem je spojen se sítkem, velikostně je na 3 typy hrnců. Nechce se mi kupovat nové - jednak je to drahé a za druhé to s tím drátkem, co fungovalo, je prostě lepší...
Přiheftla bych foto, ale nejsem doma a nemám zde aparát. Tedy kdo by mi toto mohl udělat, kde se po takovém šikulovi ptát? Nezvládl by to někdo z Vás? Předem mockrát díky!
Busi, "někde v okolí"... proto se ptám tady Já fakt nevím, na koho (prodejnu? řemeslníka?) se obrátit. Kdybych aspoň trochu tušila, hned tam jdu. Jenže netuším.. Takže posunuji otázku dopředu a ptám se dál - kam? Do jakého konkrétního obchodu? Za kterým řemeslníkem? Nemáte někdo doma šikovného kutila? Dědu, který opraví všechno, jako opravoval ten můj? Díky za všechny tipy!
No vida, děkuji, ani jeden by mě nenapadl, já se furt směrovala k domácím potřebám.. Zkusím zámečníka, ten tu je, servis ne. Ale kdyby někoho ještě něco napadlo, sem s tím! Díky moc
Praha Nusle, popř. Ostrava, ale to jen zřídka...
doplněno 01.01.11 21:08:Pardon, nešlo mi to odeslat, nakonec je to tu dvakrát... prosím o případné promazání, díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.