Nejste přihlášen/a.
Jde jen o módní novinku,nic moc to nevydrží,brousit to nejde,lepší si koupit kvalitní nůž,který TAKY nerezaví.
Keramický nůž je sice ostrý, ale nesmí Vám spadnout. Pak se rozsype a zbydou oči pro pláč. Já dávám přednost klasickým nebo titanovým nožům. Dají se nabrousit obyčejným brouskem na nože a vydrží dlouho. Doma máme ještě nože, které pamatují soudruhy a stále jsou spolehlivé. Zlatý Made in Czechoslovakia.
Poslyšte, s takovými kacířskými řečmi kola spotřeby neroztočíte.
Prodávají se brousky i na tyhle super nože, cenově samozřejmě taky pěkně nadsazené. Bratr je dostal jako svat. dar, tak na polystyren jsou úplně super, nelítají kolem kuličky.
osobně si obtáhnu kovové nože, nereznou mi ani v myčce a jablko jsem po nich v životě necítil. Dneska se dá koupit elektrický brousek, tak jsem si ho půjčil. Je to moc hezký další krám do bytu. Účinný stejně jako brousek s kameny z počátku 90 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.