Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat knot do svíček.

Od: maka* odpovědí: 12 změna:

Kde bych sehnal nebo jak bych vyrobil knot do svíček?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

lokola.cz/...

doplněno 26.12.10 17:33:

A je tam i podrobný návod k výrobě hezkých svíček

http://jdem.cz/jun36

ladinpraha*
hodnocení

1x

Knot bys měl koupit v každé lepší drogerii. Běžně se prodávají do olejových lampiček.

drogeriemarket.cz/...

hodnocení

0x

Jako knot se dají použít tkaničky. Knot sám o sobě nehoří hoří vosk. My jsme měli donést do školy staré tkaničky do kahanů na pokusy.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud chceš vyrábět nové svíčky z odpadního parafinu,použij tenké normální svíčky,a vlož je do papírové formičky,zalepené samolepkou a kolem tenké svíčky nalej rozehřátý vosk(parafín)Pokud je jeho původ zvenku,je nutno z vosku odstranit vodu,nechat vybublat chvíli na malém ohni.

Obávám se,že samotný knot by se sháněl špatně.

JABRAKA

Nebude ale po zapálení zachvíli hořet i papír okolo svíčky uprostřed? Možná jsem návod špatně pochopil.

jabraka*

Vlku,pro tyto účely kupuji ty nejobyčejnější svíčky a ty nemají obal,který brání roztékání svíčky.

JABRAKA

myslel jsem tuto větu: "použij tenké normální svíčky,a vlož je do papírové formičky,zalepené samolepkou" to tam nechám nebo to pak vyndám. Ten papír.

brok*
hodnocení

0x

Knot musí být napuštěn chemickým činidlem aby při vychýlení z plamene uhoříval. Než se na to přišlo používaly se proto kratiknoty speciálně upravené nůžky. Knot sde dá koupit ve větších drogerijích nebo laboratorních potřebách pro petrolejové a olejové lampy.

jolana10
hodnocení

0x

Knot se dá koupit pouze v takových obyčejných drogeriích. Třeba u nás v Tetě ( nechci dělat reklamu ), ale mají tam obyčejné kartáče, věci na barvení atd.

polinek*
hodnocení

0x

kacu*
hodnocení

0x

Já jsem si koupila knot normálně v květinářství ...

lucinkaf*
hodnocení

0x

v prodejně s včelařskými potřebami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde koupit knot

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]