Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Teď jsem se pustil do studia odkouření kondenzačního kotle a nejsem z toho moc moudrý Vyčetl jsem, že do fasády může jít za určitých podmínek kotel do 14 kw. Kotel bude v přístavbě, která má šikmou střechu. Přikládám obrázek, ze kterého by mělo být mé plánované umístění patrné. Jak se bude posuzovat to moje umístění odkouření? Bude to jako do fasády nebo jako do střechy? Jde mi o to, jestli v případě kotle s výkonem větším než 14 kw(to teď ještě nevím) budu muset vymýšlet nějaké konstrukce, abych se dostal nad střechu domu nebo jestli bude stačit, když budu nad střechou té přístavby.
Fakt? No tak to je paráda. Ale asi tam nějaké podmínky ještě budou, co? Nevíš, kde bych našel nějaké povídání o tom, co vše se může a co ne? Nějak nemůžu nic aktuálního najít.
To bohuzel nevim, norma jako takova se spatne hleda.
Jsou nejake podminky vyusteni odkoureni (tj. vzdalenost od rimsy apod.)
Domluv se s mistnim kominikem, ktery stejne provede revizi, rekne ti vse potrebne
Ja tuto informaci mam od kominika, ktereho jsem si pred par dny pozval na kontrolu AL vlozky + revizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.