Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu v mém dlouholetém problému!
Vnejbližší době budu mít v ruce rozsudek, že dům ve kterém bydlíme je výlučně moje vlastnictví.Bydlím zde již několik let s bývalým manželem, současným manželem a dětmi. Chtěla bych poradit jak z domu ¨vystěhovat bývaláho manžela. Po vynesení rozsudku mu vyplatím jeho podíl a mám strach, že to nepůjde jinak než mu najít jěště náhradní bydlení, na které nemám.Bývalý manžel vlastní polovinu domu po svých rodičích asi 90 km daleko, ale je osoba samostatně výdělečně činná, takže není vázán zaměstnáním.Náš dům používá čtyřikrát týdně na přespání.Máme za sebou nekolik let psychického teroru, a tak budu vděčná za jakoukoli zkušenost s podobným problémem a samozřejmě za každou radu. Děkuji
A má tam ještě stále trvalé bydliště? Pokud ano, tak s tím nic neuděláte. Měla jsem doma to samé. Takže nejprve si musí manžel odhlásit trvalé bydliště někam jinam a pak ho můžete nechat vystěhovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.