Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taška na kolečkách

Od: jakoutasku odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych mamce jelikož má roblémy se zády pořídit nákupní tašku na kolečkách. JEnže nechci kupovat u vietnamců apod. a chci, aby něco vydržela (hlavně tedy kolečka)..

Můj výběr je zatím takový:

susaky-drzaky.cz/...

Tady se mi líbí, že to má 3 kolečka a do schpdů se to nebude muset nosit.

**

univaro.cz/...

Tady se mi zase líbí, že je taška hodně moderní, ale bojím se malých inline koleček..

Máte s nějakout taškou dobré zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Kdybych si měla vybrat ,volila bych ten první typ i vzhledem i ohledně těch koleček budou praktičtější. Osobní zkušenost nemám

hodnocení

0x

Já mám právě dobré zkušenosti s taškou na kolečkách koupenou u vietnamců. Mám jí už několik let. Vozím v ní i 2 celé balení sodovek, nebo pytle se zakoupenou zeminou. Mám u tašky větší kolečka a bez zvedání zvládnu schody jeden po druhém.

Vámi vybrané tašky vypadají dobře. Se 3 kolečky nemám zkušenosti.

hodnocení

0x

asi tu první,větší kolečka,lepší pruchodnost ve sněhu a přes nerovnosti a i ty schody-ale ty plastové kolečka nejsou na nějké extra těžké nákupy.

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsem nakupoval a nákup nesl na zádech v ruksaku.Vzpomněl jsem také tuto tašku,a zcela objektivně jsem zauvažoval o koupi.

JABRAKA

hodnocení

0x

poradte.cz/... Ta, o které uvažujete, se třemi kolečky, to je moc velké monstrum. Se dvěma kolečky se to dá po jednom schodku vytáhnout. A ta druhá je nějaká neforemná. Když ji budete mít zatíženou, nebude courat po zemi? *hej*Ty tašky u Vietnamců nejsou špatné. S měkými kolečky za poloviční cenu. Pěkné tašky byly i v KIK. Za nějaké 400kč. To, o čem uvažujete je zbytečně drahé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]