Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych mamce jelikož má roblémy se zády pořídit nákupní tašku na kolečkách. JEnže nechci kupovat u vietnamců apod. a chci, aby něco vydržela (hlavně tedy kolečka)..
Můj výběr je zatím takový:
Tady se mi líbí, že to má 3 kolečka a do schpdů se to nebude muset nosit.
**
Tady se mi zase líbí, že je taška hodně moderní, ale bojím se malých inline koleček..
Máte s nějakout taškou dobré zkušenosti?
Já mám právě dobré zkušenosti s taškou na kolečkách koupenou u vietnamců. Mám jí už několik let. Vozím v ní i 2 celé balení sodovek, nebo pytle se zakoupenou zeminou. Mám u tašky větší kolečka a bez zvedání zvládnu schody jeden po druhém.
Vámi vybrané tašky vypadají dobře. Se 3 kolečky nemám zkušenosti.
poradte.cz/... Ta, o které uvažujete, se třemi kolečky, to je moc velké monstrum. Se dvěma kolečky se to dá po jednom schodku vytáhnout. A ta druhá je nějaká neforemná. Když ji budete mít zatíženou, nebude courat po zemi? Ty tašky u Vietnamců nejsou špatné. S měkými kolečky za poloviční cenu. Pěkné tašky byly i v KIK. Za nějaké 400kč. To, o čem uvažujete je zbytečně drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.